Gran Turismo 6 e aoga tele!

Anonim

O le Gran Turismo saga o le a le pine ae maua lona 6th lomiga. E lelei na fai e le Polyphony a latou meaaoga. A leai o loʻo i ai se faʻamafanafanaga o le a mafatia ...

A'o tatou agai i luma iinei, o le a toe fa'asalalau e Sony se isi fa'asologa i le "mo'i aveta'avale simulator" Gran Turismo 6 mo Playstation 3. Ae sa ou fefe moni i le leaga. Na ou fefe o le Gran Turismo 6 faʻasalalauga mo le isi augatupulaga o Playstation ma afai e tupu lena mea o le a ou ave se samala ma talepe laʻu "PS3"! folafolaga a le Sikauti.

maoae turisi 6 3

Ou te taʻutaʻu atu ua ou le toe fiafia i taʻaloga faʻavae poʻo FPS ma le fasioti tagata e le gata. I le isi itu, o loʻo faʻaauau pea ona faʻafefeina e le avetaavale le "talavou ma pimples" i totonu ia te aʻu. Ma o le mea lena na ou faʻatau ai le Playstation 3. Naʻo le taʻalo pea o le Gran Turismo saga. Taaloga sa ou taalo ai talu mai aso 1st Playstation.

A o ou taalo i le Gran Turismo na ou iloa ai e sili atu le matagofie o le olaga pe a aveina se uili tua. O le ta'avale uili pito i luma e "le manaia" (lelei... e le o mea uma) ma o le ta'avale e fa uili e mafai ona vave, ae e le malie. O lena tunings e iai sona sao taua i le malosi o le taavale ma sa ou aoaoina foi le uiga o upu e pei o toe-in, toe-out, camber ma le tele o isi faaupuga e sili atu ona taʻu atu i inisinia nai lo le faʻamafanafanaga tagata.

maoae turisi 6 26

Ena, toe tepa i tua, sa ou iloa moni lava le tele o mea e uiga i taavale o loʻo nofo i luga o le nofoa ma tilotilo i le televise mamao i loʻu lima…

O mea e manatua ai, Gran Turismo 6 e foliga mai e naunau e faʻataunuʻu folafolaga na tuʻu e Gran Turismo 5 e leʻi faʻataunuʻuina. E ui lava i lona uiga le mafaaseseina ma ata mataʻina, Gran Turismo 5 o se faʻanoanoa. Muamua ona o le faʻataʻitaʻiga tulaga o ni nai pu i lalo o le vaʻaiga ma lona lua ona o tuuga e matua "mama" mo moni "petrolheads".

E le gata i lea o le tolopoina sosoo ma lena mataʻutia "totogi demo" na latou filifili e faʻatau atu e peiseai o le taʻaloga atoa. Na latou faaigoaina o le Gran Turismo Prologue. I le taimi nei, i luga o le itu staminé - faitau Microsoft ... - simulators e sau i fafo e pei o "pana vevela" mo le X-Box console.

maoae turisi 6 6

E ui na agavaa tagata faatau X-Box Ou te le iloa pe fia Forza's, o le au faatau a Sony sa agavaa i sea "totogi totogi" ma na o le tasi le Gran Turismo. E matua itiiti lava. Seia oʻo mai i le asō, e aunoa ma le faʻateleina ua uma ona ou salamo 10,000 taimi i le 400 Euro na ou totogiina mo le Sony console. O le mea e lelei ai, o Iapani e foliga mai e manaʻo e faʻaola i latou lava.

O ata o le Gran Turismo 6 fou e tautala mo i latou lava, o le taaloga e sili atu le matagofie nai lo se isi lava taimi. Ae talu ai ua tumu uma i tatou i ata matagofie, e lelei le iloa o le Polyphony folafola tulaga simulation e latalata atu i le "ola moni". Ina ia ausia lenei mea moni, na faʻaaogaina e le kamupanī ni tagata tomai faapitoa se lua i le lalolagi taʻavale, o le Yokohama paʻu ma le KW Automotive, o se taʻutaʻua taʻutaʻua faʻamalolo. O lea e tatau ona faʻamoemoeina matou te maua i le masini fou "physics" o Gran Turismo 6 algorithms tutusa ma mea na faʻaaogaina e nei faʻailoga, poʻo le itiiti ifo ma le tutusa o aʻafiaga aoga.

maoae turisi 6 4

Ae mo le tele o taavale, o le a sili atu le lautele e pei ona masani ai. I le faaopoopo atu i taavale ua uma ona i ai i le 5, o le Gran Turismo 6 o le a faaopoopo, faatasi ai ma isi, faataitaiga e pei o le Alfa Romeo TZ3 Stradale, Alpine A110 1600S, Ferrari Dino 246 GT, KTM X-BOW R ma Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Ole aofa'i ole 1200 ta'avale fa'apitoa fa'apitoa ma le tele o avanoa fa'alogo. O le faatonu o le pese na faʻatautaia i le Gran Turismo 5 ua faʻaleleia atili, faʻatagaina le tagata taʻalo e "faia" a latou miti miti.

E masani ona fai mai o ai lava e "ata mulimuli, e sili ona ata" ma atonu pe a mavae ni nai tausaga i tua atu o Microsoft pe a oʻo mai i simulators, o le a toe foʻi mai Sony i luga. Ou te faʻamoemoe ma le faʻamaoni o le Gran Turismo 6 o le a tuʻuina mai ia te aʻu le tele o itula o le fiafia i tua o le uili, a leai, tatalo mo loʻu mativa Playstation 3…

Gran Turismo 6 e aoga tele! 32127_5

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili