O le Carlex Design e tuʻuina atu i le MINI Countryman se sitaili "steampunk".

Anonim

I le masina o le lakapi a Europa i Polani ma Iukureini, na filifili ai le faiaoga Polani, Carlex Design, e ave se MINI Countryman ma tuʻuina atu i ai se foliga "steampunk".

MiniSteam o le igoa papatisoga lea o lenei maa Polani ma se leo Peretania-Siamani ma ona auiliiliga totonu o le a faʻafefe ai lou mafaufau. O na faʻamatalaga uma e faʻaalia ai le matagofie i soo se mea.

O lenei MINI o se pusa o mea e ofo ai, o totonu atoa na faʻapipiʻiina i paʻu, o le fola o loʻo ufiufi i fafie, o le uili e lua ituaiga faʻapipiʻi fafie ma pedals ... o pedals e fou ma faia i le apamemea !!! E tetele uma!

O le Carlex Design e tuʻuina atu i le MINI Countryman se sitaili

E le'i fa'agaloina fo'i le pito i fafo, fa'atasi ai ma le fa'ata'ita'iga o lo'o maua se galuega vali fa'apitoa i luga o le taualuga ma itu - e ui o lena lanu moli i le ogatotonu o faitoto'a e maua ai e le MINI se foliga "pinderic". Ae o le mea sili o mea uma o rims o loʻo faʻaaloalo i nisi o taʻavale mai le 1930. O se mea e maasiasi ai le le maua o le avanoa e vaʻai ai i nei faʻamatalaga laiti o le lelei o loʻo faʻasalalau i luga o auala Potukale. O ai na te iloa i se aso…

E mafai ona tatou nonofo iinei mo le tele o itula e faʻamatala ai lenei galuega faʻataʻitaʻiga o le a tatou faia se autu o le talanoaga mo le faaiuga o le vaiaso atoa, ae pei ona fai mai le isi, o se ata e aoga i le afe upu ma i lenei tulaga e tolu a tatou ata...

O le Carlex Design e tuʻuina atu i le MINI Countryman se sitaili

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili