Chevrolet Camaro "Bumblebee" liliu...i se limousine!

Anonim

Mo sci-fi buffs ma robotic Transformers toa, o se talosaga lea e folafola e laveai soʻo se po - Camaro Bumblebee Limousine

Ina ua maeʻa le faʻaalia o le Chevrolet Camaro i le ata Transformers o se ufiufi mo le faʻaogaina o Bumblebee, o se tasi o robots autu i le ata, na vave amata le tuuga mo vali samasama ma lanu uliuli. Na faʻaaogaina i taavale e leai se mea e fai i le Chevrolet Camaro ma, o le mea moni, i le Camaro lava ia, o lona Bumblebee sa i ai ma o se manuia moni. Pe ona o tagata fiafia e fiafia i le tuʻufaʻatasia o se robot-taʻavale ma lona "vaʻaiga" mataga, pe ona sa latou faʻamoemoe e nonofo i le nofoaga tautau o se fafine e faʻatatau i le protagonist o le ata tifaga. O mafuaaga uma e lua e aoga ma e mafai ona tuʻufaʻatasia atoatoa! I aso nei, o se kamupani Ausetalia o loʻo i ai se manatu e matua ese lava.

Camaro_Bumblebee_Limo_10

O se tasi lea o le tele o limousine o loʻo fausia i le lalolagi atoa - o loʻo i ai Hummers, Cadillacs ma Roll-Royce, ae faʻapea foʻi Porsches ma Ferraris, o mea uma e faʻaola ai le sili ona lelei o pati ma tau i taimi uma e tusa ai ma le tele o le taavale. O Las Vegas o le masiofo o auala e tumu i limousine valea, ae o le tasi lea na tofia e se kamupani Ausetalia e faavae i Perth, lea na talosagaina le Camarao Bumblebee e suia i se limousine.

Camaro_Bumblebee_Limo_16

O le sini? Tuuina atu o se tagata fiafia tele Transformers ma ave o ia i le pati sili o lou olaga - e mafai foi ona aoga mo se pati bachelor poʻo le po e faʻafiafia ai uo, o le mea moni, e mo soʻo se mea e te manaʻo ai ma e mautinoa o le laupapa paʻu e tumu i le mea sili. meainu ma o le ae maua ai foi iina se ulu robot Bumbleblee.

Camaro_Bumblebee_Limo_6

O le autu o le Transformers o loʻo faʻaauau i totonu o le fale. I totonu, matou te maua faʻamatalaga e faʻatatau i le Transformers autu, mai le faʻalo i faitotoʻa. O le sili o le "nerd" pe afai na te ulufale atu i lenei pese ia Bumblebee, o le a ia lagona i luga o se isi paneta, atonu na ia talitonu foi i soo se taimi o le vaaiga i fafo o le ai ai le faatafunaga ma ua filifilia o ia e laveai le lalolagi.

Camaro_Bumblebee_Limo_1

I lalo o le pulou o loʻo lava foi le malosi e ave ai se pati i saosaoa manaia i soo se mea - faʻamalosia le Bumblebee faʻaloloa o le 6.2 lita V8 ma le 426 horsepower. O faitotoa pito i tua o "apaau o le gogo" ma ou te mautinoa o le toatele o tagata e fiafia i lenei tala fatu, ina ua latou vaaia le limousine o tatalaina faitotoa, na latou manatu o le a avea ma se robot i la latou auaunaga. Tu'u ese tala malie, e manaia ma ou te le mafaufau e savali...

Chevrolet Camaro

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili