Kia Sorento 2013 na maua e aunoa ma se faʻailoga

Anonim

O se tasi lea o taimi sili ona lelei o le tausaga mo paparazzi e alu ai e "su'e" mo isi mea fou e fa uili, pe le na o ni nai masina mai le masina o Setema (se masina e tumu i faʻasalalauga fou).

O le mea tonu lava lea na tupu i Korea i Saute, ma Kia Sorento na maua ma tau leai se faʻailoga. E pei ona vaaia e le ata e tasi na faʻasalalau e le Kia World, o le suiga autu e tupu i le pito i luma, faʻatasi ai ma se mamanu faʻafouina ma moli puao fou. Ah! Ma 'aua ne'i galo o le fa'apotopotoga fa'apitoa o le a fa'aalia (fa'atupula'ia masani) LED ao.

E le o maitauina i lenei ata, ae matou te talitonu o le pito i tua o Sorento o loʻo i ai foi ni suiga o mamanu e faʻafetaui ai le faʻafouga o le styling pito i luma. Ae, e mafai ona e vaʻaia na faia e Kia se taumafaiga e le suia le "tiger style" DNA o le pito i luma ma le faʻauluulu foliga, lea e taua e aua neʻi leiloa le faʻamatalaga o lenei faʻataʻitaʻiga.

Afai e le sese le mea na matou fai atu ai (inei) i le tolu masina talu ai, o lenei Kia Sorento o le ai ai le afi tutusa e pei o le Hyundai Santa Fé fou, o le 2.2 lita turbo gasoline engine ma le 274 hp ma le isi 2.0 a diesel engine. debit 150hp.

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili