Toeitiiti 7 miliona Euro na aʻafia i se faʻalavelave i Goodwood

Anonim

O se Mercedes-Benz 300 SLS Porter Special ma se Lister Jaguar Knobbly na fetaui i le faaiuga o le vaiaso i Goodwood. O se faalavelave e pei o le tele o isi, pe ana le seanoa le tau o taavale na aafia.

O le faaiuga o le vaiaso na tea nei na talimalo ai le Goodwood Circuit i le Salvadori Cup, o se tuuga e tuuto atu i taavale masani. Na alu mea uma e tusa ai ma le fuafuaga seia oo i le vasega agavaa na vaaia ai le numera o le taavale 8, o se Lister Jaguar 'Knobbly' e matua seasea lava mai le 1959 na fa'ata'ita'iina e Tony Wood, ma le numera o le ta'avale 23, o se Mercedes-Benz 300 SLS 'Porter Special' mai le 1955, na fa'ata'ita'iina. e le aveta'avale muamua o le F1 Jochen Mass, na i'u i le miliona-tala fa'alavelave, e leai ni a'afiaga mo aveta'avale.

Mercedes-300-SLS-prallt-in-Goodwood-auf-Lister-Jaguar-1200x800-9c0b1c443c5cf72b

O le faalavelave na tupu i tafatafa o le faitotoa o le lua-lane. O lo o tuuaia e Jochen Mass ia Tony Wood i le faafuase'i o le faagesegese o le Lister Jaguar e ulufale ai i le pit-lane, nai lo le toe atoa o le isi taamilosaga e tasi ma ulufale i tulaga saogalemu e ala i le faailoina o gaioiga taitasi.

E LE'I MISIA: I le tautala i tulaga masani, sau ma matou e asiasi i le amataga o taavale eletise BMW

Na taofi pea e Jochen Mass, ae o le 1955 Mercedes 300 SLS ma ona taofi tuai na le mafai ona aloese mai le faʻalavelave. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi i soʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi - ma o le a naʻo lena ... - pe a fai e leʻi faʻatauina ia taavale e lua i le tusa ma le 6.8 miliona euros (1.3 miliona Euro mo le Lister Jaguar ma le 5.5 miliona Euro mo Mercedes-Benz). O le mea e lelei ai, e leai se pailate na manua i le faʻalavelave, ae matou te tuʻuina atu ia te oe ata o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le tulaga o faʻamaumauga na aʻafia ai:

Toeitiiti 7 miliona Euro na aʻafia i se faʻalavelave i Goodwood 32338_2

Punavai: Telegraph

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili