Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou

Anonim

O le povi fa'ato'ato'a a Italia o le a toe faia lana fa'atonuga, ma o le taimi lea o le a le toe i ai ni ta'aloga sili e fa'asalalau solo solofanua i so'o se mea...

Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_1

O le uiga o la'u tala... O le le ta'ua o le Lamborghini fou "tank" super sporty o se mea ou te matua le fiafia ai, aua ou te lamatia le faasatauroina e nisi o tagata sili ona fiafia i le ituaiga Italia. O lea la, o lea ua alu… Lamborghini ua sauni e tuʻuina atu le "super taʻaloga tane" fou i le Beijing Motor Show, le Urus!

O le faʻailoga na faʻavaeina e Ferruccio Lamborghini ua toe tuʻuina atu i le lalolagi o jeeps ma ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le Cayenne GTS fou ma le Bentley SUV fou, ua oʻo i le taimi e faʻafeiloaʻi ai le auupega fou a Italia o le a faʻatumu ai atigipusa a Lamborghini i le pauta. Mo le sili atu le le faʻalogo, faamolemole ia iloa e le o le jeep muamua lea a le ituaiga, i le va o le 1986 ma le 1991 Lamborghini na gaosia le LM002 - o lenei ioe, o se tane taua moni - o se taʻavale o le a tatou ufiufi i vaiaso a sau i le vaega Machines of the Past. .

Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_2

Toe foʻi i Urus - o le igoa Latina e iloa ai se ituaiga o povi na faʻatumauina le vaomatua o Europa seia oʻo i le afa muamua o le 17th seneturi - o le a faʻavae i luga o le tulaga tutusa ma le isi Cayenne, Q7, Touareg ma Bentley SUV ae o se tamaʻi. eseesega tele, o le a mama e uiga i le 100 kilokalama, ona o le faʻaogaina o le lauiloa carbon compounds. Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu i le tele, o lenei Urus o le a 15 cm le umi ma laʻititi laʻititi nai lo Cayenne o loʻo iai nei, peitaʻi o le a le maualuga atu nai lo le SUV mai Porche.

O le afi o loʻo avea pea ma mea lilo, o nisi fai mai o le a sau le Urus i le poloka V10 tutusa e pei o le Gallardo Coupé ua sauni e tuʻuina atu le 584 hp, o isi e fai mai o le a sau ma le V8 fou na faʻaaogaina i le Bentley Continental GT ae ua sauni e lua 600. hp. O le mea sili o le faʻatali mo taeao (Aperila 23rd) e faʻamalo ai soʻo se masalosaloga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga Italia.

Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_3

Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_4
Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_5
Lamborghini sauni e tu'uina atu lana SUV fou 32471_6

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili