O ata muamua o totonu o le Volkswagen Golf 2017

Anonim

O le tausaga a sau o se tausaga o mea fou i le Volkswagen Golf range. O le faʻataʻitaʻiga o le a maua faʻafouga matagofie ma tekinolosi e faʻaauau i le finauga mo le maualuga i le vaega C.

Vaega C e mumu vevela. O le faʻalauiloaina o le augatupulaga fou o le Opel Astra ma le Renault Mégane, tuʻu le mea ua manatu o le faʻasino i le vaega i le va o le pelu ma le puipui. Ole tali a Volkswagen e o'o mai ile tausaga fou, ile fa'alauiloaina ole ta'aloga tapolo. E pei ona masani ai mo le faʻailoga Siamani, o suiga o le a papaʻu. Ae e ui lava e le o iloa le pito i fafo, ua uma ona iloa totonu (faʻailoga ata) faʻafetai i se liki ata faʻalauiloaina e se kamupani na maua le avanoa i le Volkswagen Golf 2017 infotainment system software.

O le faʻasologa lautele o meafaifaʻaili e tumau pea, ae o loʻo i ai tala faʻaalia i tulaga o le infotainment system lea o le a faʻaogaina i se laupepa fou tele (12.8 inisi) - o lenei faiga e tatau ona faʻaagaga mo lomiga pito i luga. E ui lava e le mafai ona fuaina mai le ata pe o le a sili atu mea fou i totonu o le Volkswagen Golf 2017, e mafai e le faʻailoga Siamani ona faʻafouina le tele o meafaitino ma mea e teu ai lona faʻatau sili.

Ata: Autoblog.nl

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili