Ua fuafuaina e Land Rover se Grand Evoque

Anonim

E tusa ai ma le Autocar, Land Rover, ona o le manuia o le Evoque, o loʻo sauni e faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga "faʻalauteleina" o lana SUV talu ai nei e fetaui ma manaʻoga oi latou e manaʻomia le tele o avanoa i o latou aso i lea aso. O le faʻataʻitaʻiga fou, i le tu masani a le Igilisi, e tatau ona taʻua o Grand Evoque.

Ua fuafuaina e Land Rover se Grand Evoque 32503_1
Fai mai le faʻasalalauga e fiafia i latou e nafa i le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga e vaʻaia ai le va o le Evoque o loʻo iai nei ma faʻataʻitaʻiga taʻaloga, aua, faatasi ai ma le faʻatupulaia o le faʻatau atu o le BMW X ma Audi Q faʻataʻitaʻiga, ua lagona e Range Rover le faʻalauteleina o le tele o faʻataʻitaʻiga.

O loʻo faʻapea foi o le a faʻaaogaina e le "tamaiti ogatotonu" se fausaga e tutusa ma lona uso laʻititi, e ui lava e foliga mai e tatau ona faʻateleina le taʻavale ma e tatau ona faia ni suiga i totonu. O lo'o mafaufau fo'i le fa'ailoga e fai se fa'ailoga e 7 nofoa.

I totonu o le afi o le "Grand" Evoque e tatau ona faʻaogaina le laina fou o faʻaputuga e fa na fausia e Jaguar-Land Rover. O le 1.8 turbo penisini filifiliga, fa'atasi ai ma le fa'amoemoeina o le fa'a'ese'esega fo'i.

Va'aiga? Ia, ua valoia e Autocar o le a naʻo le 2015 o le a tatalaina ai lenei lomiga fou. O lenei lomiga, lea e tatau ona fausia i Halewood i tafatafa o le Evoque ona o le tele o elemene masini latou te faʻasoa.

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili