Hennessey Venom GT: "Bugatti sogi la'u asini!"

Anonim

E fa'amafanafanaina le iloa o le isi itu o le Atalani o lo'o i ai se atunu'u e ui lava i ona fa'aletonu uma, ae na te iloa fa'asaoina le sa'olotoga ma le fa'avalevalea o ona tagata e le pei o se isi. Faamanuia le Atua ia Amerika!

O se tasi o ituaiga o loʻo i lalo o lenei "puipuiga o le valea" o Hennessey. O se tagata gaosi Amerika o taʻaloga sili ma le tulaga faʻapisinisi o se pi, ae o loʻo faia pea se "vae" i aso uma i pulumu ma faʻapolokiki faʻapolokiki faufale Europa i le matagofie o Amerika, i se isi faaupuga, ma galuega faatino e tuaoi ma le valea! O mea latou te le maua i le itu e tatau ona latou fa'asaoina i le loto.

O se faʻataʻitaʻiga maeʻa o lenei manaʻoga ma le faʻaleagaina o le Hennessey Venom GT.

Jonh Hennessey, le faiaoga o le ituaiga, ina ua uma ona faalauiloaina le Venom GT – o se faalauiloa e lei faia i se faaaliga faavaomalo, atonu na faia i se mafutaga faaleaoaoga e inu ai nisi pia Budweiser… – na ia fai mai ai, ina ua feagai ma le mea moni e faapea. ua ta'ua e Bugatti le Veyron Grand Sport Vitesse o le ta'avale sili ona vave leai se taualuga i le lalolagi, o se mea e pei o, "Bugatti sogi la'u asini!".

A maeʻa lena, matou te le masalosalo i le saoasaoa o le Venom GT. O se poloketi e faʻavae i luga o se Lotus Elise faauo ma le le mautonu, ma i le faaiuga o le faagasologa na liua i se masini bi-turbo e mafai ona gaosia se mea e sili atu, e le itiiti ifo i le 1200hp i le uili. O le mamao e vavaeeseina ai le Lotus Elise mai le Hennessey Venon GT e tutusa lava le vavaeeseina o se au faauo mai se au fitafita.

Latou te le talitonu? Matamata i lenei vitio mataʻina lea e taʻutaʻua ai Matt Farah, mai Drive, faʻataʻitaʻiina le lalolagi muamua o le Venom GT. Tuu le sipika i luga, le vitio i luga o le lau atoa ma tuʻu oe e aveʻesea e le masini ma le mataʻutia leo o lenei manu feʻai "mumu-mu". Matou te fa'amoemoe e te fiafia:

Faitau atili