Volvo S90 faʻaalia: Suetena na teteʻe i tua

Anonim

Faʻavae i luga o le faʻavae o le XC90 faʻalauiloa fou, o le Volvo S90 e faʻamoemoe e faʻasoa afi ma faʻasalalauga ma le SUV Suetena.

Ua fa'ailoa mulimuli ane le fale fa'atauga fou a Volvo. O le Volvo S90 o le tali a Volvo i le vaega saloon ma o loʻo faʻamoemoe e faʻamaonia le igoa Suetena, lea na tu i fafo mo le gaosiga o taʻavale ma SUVs.

O le fa'ailoga e alu i le fa'atekonolosi fa'afouina o se so'oga o le saogalemu i luga o le va'a ma fa'amafanafanaga mo le aveta'avale. Ole Volvo S90 ole a maua ile semi-autonomous driving unit, ole Pilot Assist system. O lenei faiga e mafai ai ona tausia le taavale i le laina ma faailoga o auala, i luga o le alatele ma oʻo atu i le saoasaoa e tusa ma le 130 km / h, e le toe tau mulimuli i le taavale i luma.

FESOASOANI: O le Volvo S90 o le fuʻa fou a le Swedish brand

O le Volvo S90 fo'i ua fa'ailoa mai ai se fa'afouga fa'alelalolagi i le ta'uta'ua o le Saogalemu a le Aai: o lea ua otometi lava ona taofi i luma o manu tetele, i le po ma le ao, e taofia ai le feto'ai.

O totonu foi o loʻo i ai se laupepa lapoa e tutusa ma le tasi o loʻo maua i le Volvo XC90, faʻatasi ai ma isi tekinolosi, matou te faʻamaonia le ofo o talosaga i luga ole laiga ma auaunaga e faʻavae i luga ole Ao.

I le fanua o fua, tatou te maua 4.96 mita le umi, o le wheelbase o le 2.94 mita ma le lautele o le 1.89 mita.

"O lo matou faʻamoemoe o le faʻafouina lea i se vaega sili ona le mautonu ma se talosaga ma se faʻaaliga vaaia malosi, lea e faʻaalia ai le taʻitaʻiga ma le mautinoa i fafo. I totonu, ua matou faʻapipiʻiina le S90 fou i se tulaga fou e ala i le tuʻuina atu o se poto masani taugata e folafola mai ai le pulea, faʻafouina ma le mafanafana, "o le tala lea a Thomas Ingenlath, sui sinia sinia mo le mamanu i le Volvo Car Group.

Ole Volvo S90 ole a fa'alauiloa fa'alaua'itele ile NAIAS i Detroit. Seia o'o i lena taimi, e tatau ona aliali mai fa'amatalaga e uiga i afi.

Volvo S90 faʻaalia: Suetena na teteʻe i tua 32614_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili