E taugata SUVs? E fa'afefea e toalima tagata o lo'o nonofo i le 'a'ai ma le "ta'ai ofuvae" mo le itiiti ifo i le 15 afe euros

Anonim

O tagata o le taulaga ma ofuvae taai matou te aumaia ia te oe o se vaega o se suiga faʻataʻitaʻiga lea na matou molimauina i tagata laiti o pisinisi tau taavale. Afai o tagata o loʻo nonofo i le taulaga sa taʻua muamua o faʻataʻitaʻiga spartan ma taulaʻi toetoe lava naʻo le taofiofia o tau, o lea ua suia i tausaga talu ai nei.

Mai tagata o lo'o nonofo i le taulaga o lo'o i ai se tulaga fa'apitoa (pei o le Fiat 500) i fa'ata'ita'iga ma le tele o filifiliga fa'apitoa (pei o le Opel Adam), e le'i fa'aletonu ni talosaga.

O le le manaʻo e faʻaumatia le malosi na faia e SUVs, e tatau foi ona faʻaalia tagata o loʻo nonofo i le taulaga ma ofuvae taʻavale, faʻaofuina e faʻafetaui i faiga fou, faʻapipiʻi foliga malosi o SUV manuia ma laʻititi laʻititi e fetaui lelei mo le taulaga.

Faatasi ai ma SUVs ma crossovers o loʻo faʻaalia ai se tau maualuga maualuga pe a faʻatusatusa i taʻavale latou te faʻavae i ai, o nei mea. e toalima tagata o le taulaga ma ofuvae taai ua matou tuʻufaʻatasia e mafai ona ave oe i soʻo se mea i totonu o se taulaga e aunoa ma le popole tele e uiga i nofoaga paka poʻo omoomo, ma i se auala sili atu ona faigofie - e mafai ona e faʻatau uma i lalo ifo o le 15 afe euros.

Ford KA+ Active — mai €13 878

ford ka+ malosi

Faatasi ai ma lona mou atu i le maketi a Europa ua uma ona faamaonia mo le faaiuga o le tausaga (o le gaosiga e muta ia Setema e tusa ai ma Finn Thomasen, Pule o Fesoʻotaʻiga oloa i Ford Europe), e ui lava o le laʻititi o Fords mo le faʻatau atu i Europa, o le KA+ E i ai ona fua latalata i le taavale aoga, lea e aumaia ai le tele o faamanuiaga pe a oo i le maualuga o le avanoa i luga o le vaa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei fa'aliliuga Active, ua fa'aopoopoina e le KA+ se va'aiga fa'atauva'a i fa'aupuga fa'atatau e tu'u mai ai. sili kilia eleele (+23 mm) , faʻamaeʻaina faʻapitoa i totonu, puipuiga faʻaopoopo o le tino i luga o sills ma mudguards, faʻamaeʻaina fafo uliuli, faʻalava o le taualuga ma se faʻamalosia o le tulaga o meafaigaluega masani.

Fa'aola le KA+ Active o se afi penisini maualuga. 1.19 l ma le 85 hp , o lo'o feso'ota'i ma se pusa fa'ata'ita'i lima saoasaoa. Afai e te le manaʻo i foliga faʻafefe, o le KA + e maua mai € 11,727.

Opel Karl Rocks — mai €13 895

Opel Karl Rocks

Fa'alauiloa i le 2015 e sui ai Agila, le Opel Karl ua lata ona litaea. O le faʻataʻitaʻiga o le mou atu o loʻo faʻatulagaina mo le faaiuga o lenei tausaga (pei o le KA +) ma e mafua ona o le mea moni e faʻaaogaina e Karl se faʻavae mai le GM, o se mea e faʻamalosia ai le PSA e totogi e faʻaaogaina.

E ui lava i lea, ma seʻia oʻo ina mou atu mai le ofo a Opel, o loʻo avanoa pea le Karl ma se faʻataʻitaʻiga foliga, le Karl Rocks. Faʻapipiʻiina i se tamaʻi afi penisini. 1.0 l ma le 73 hp , Karl Rocks e sau ma le kilia sili atu o le eleele (+ 1.8 mm), puipui faʻaopoopoga o le tino, faʻamau o le taualuga ma le maualuga maualuga o le taʻavale.

SILI: i le faaopoopo atu i le Karl Rocks, e faitaulia foi Opel i lona tulaga (faapea foi seia oo i le faaiuga o le tausaga) ma le Adam Rocks. E maua i le Rocks ma Rocks S version ma mai € 19 585 ma € 23 250 (faʻatatau), o le faʻataʻitaʻiga o le Atamu e mafai ona maua se afi 1.0 l 115 hp po o se afi 1.4 l 150 hp.

Kia Picanto X-Line - mai le 14,080 euros

Kia Picanto X-Line

E ui lava i foliga faʻafefe, o le pito sili ona fiafia i le Picanto X-Line e le o vaaia ae i lalo o le pulou. Fa'aauupegaina i le agavaa 1.0 T-GDi 100 hp , e leai se masalosalo o faʻataʻitaʻiga e lima matou te tuʻuina atu ia te oe iinei, o le Picanto o le a sili ona lafo i mea uma.

Faʻafesoʻotaʻi i le afi olaola, matou te maua ai se vaʻaiga malosi, faʻatasi ai ma faʻamatalaga i fafo o le auala e pei o le bumper ma se vaega pito i lalo e faʻataʻitaʻi ai se puipuiga mo le pusa uila ma paʻu palasitika i totonu o faʻailoga uili. E pei ona masani ai mo le South Korean brand, o le Picanto X-Line o loʻo i ai se faʻamaonia mo le fitu tausaga poʻo le 150 afe kilomita.

Manatua: o le tau faʻasalalau o loʻo faʻatasi ma le faʻasalalauga faʻalauiloa o loʻo faʻatautaia e le faʻailoga.

Suzuki Ignis - mai €14,099

Suzuki Ignis

Tu'u i luga a'e o le Spartan Celerio ae fa'amalumalu i le manuia o Jimny, le Suzuki Ignis o se tasi o na faʻataʻitaʻiga, e ui lava i foliga malie, e iu lava ina le iloa. Faatasi ai ma se foliga e faʻafefiloi uiga faʻafefe (e pei o le kilia tele o le eleele) ma uiga o se tagata o le taulaga (e pei o laʻititi laiti), o le Ignis e faia lenei lisi i lana lava aia tatau.

E le pei o faʻataʻitaʻiga na tatou talanoa i ai i le taimi nei, E iai fa'aliliuga a Ignis fa'atasi ma ta'avale uili uma (maua mai le 15 688 euros), lea e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia le vaʻaiga faʻataʻitaʻi ma tomai moni i fafo. Ina ia fa'aola le tama'i taulaga a Iapani, na matou maua ai se 1.2 l o le 90 hp feso'ota'i ma se fa'asalalauga tusi lima-saosaoa.

Fiat Panda City Cross - mai 14 825 euros

Fiat Panda City Cross

Talanoa e uiga i tagata o le taulaga e taai ofuvae ae le o talanoa e uiga i le Fiat Panda e pei lava o le alu i Roma ae le vaai i le Pope. Talu mai le uluaʻi augatupulaga, o loʻo i ai i Panda le 4 × 4 versions e mafai ai ona latou o atu i luga atu nai lo auala o le taulaga ma auala - o le lona tolu o augatupulaga o Panda e leai se faʻalavelave.

O le ese'esega o lenei tupulaga lona tolu e mafai ona tatou maua le va'aiga fa'atauva'a e aunoa ma le mana'omia o le ta'avale uma. O le Panda City Cross o le fa'ata'ita'iga sili lea ona manino, o lo'o tu'uina atu ai le foliga fa'atauva'a o le Koluse ae aunoa ma le tau fa'ata'avale uma.

Animating Panda City Cross matou te maua se tama'i afi penisini mai 1.2 l ma na o le 69 hp . Afai e te manaʻo i le poto masani atoa o se auala mamao Panda, o loʻo avanoa le Panda 4 × 4 ma le Panda Cross, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 85 hp 0.9 l TwinAir, e tau mai € 17,718 ma € 20,560, faasologa.

Faitau atili