O se Camaro fou ma se talafaasolopito umi

Anonim

O le taunuu mai o le Chevrolet Camaro i Potukale, i le 2011, na aumaia ai le olioli i tagata uma e fiafia i taavale na mulimuli i le talafaasolopito umi o lenei taavale musika lauiloa Amerika.

O le Chevrolet Camaro na faʻalauiloaina i luga o le maketi a Amerika i le 60s, ma e ui i lea, 4 versions seia oʻo ina tapunia le gaosiga i le 2002. O se mea na tupu na tuua ai le tele o tagata lelei ma le loto nutimomoia, e pei o le faʻamoemoe o le vaʻaia o se tupulaga fou o Camaro tulaʻi mai. mai le lefulefu. E ui lava i le vavalo, i le 2007 o se faʻataʻitaʻiga fou matagofie e faʻafefe ai lou gutu na faʻaalia i le Transformers blockbuster.

O le ata tifaga na taitaia e Michael Bay, na faʻaalia e Shia Labouf ma Megan Fox ma faʻavae i luga o le lauiloa Marvel Comics, o loʻo faʻaalia ai le taua i le va o ituaiga e lua o extraterrestrials, o Autoboots manaia ma tagata leaga Decepticons, oe na o mai i le paneta o le lalolagi e suʻe se talisman e maua ai. o se mana e le mafuatiaina. O le taimi nei o nei mea fa'alagi e pei o robots tetele e mafai ona suia i latou lava i masini latou te fiafia i ai. O le tauivi mo tagata lelei o loʻo i ai se tasi o tagata autu, Bumblebee, na faʻaalia e leai se mea e itiiti ifo nai lo le fetu Chevrolet Camaro.

O se Camaro fou ma se talafaasolopito umi 32903_1

I se faʻasologa o le ata, o le 1976 Chevrolet Camaro ua liua i se Chevrolet Camaro Concept 2009. O lenei taʻavale na faʻamoemoeina-fausia mo le ata mai le faʻataʻitaʻiga muamua na faʻaalia i le 2006 North American Auto Show, aʻo leʻi leva ona sau le Camaro fou i le tautua. . gaosiga, ma le faʻamoemoe o le taunuu mai o lona lima o augatupulaga i le maketi a Amerika i le 2009.

O se faiga fa'atauva'a malosi fa'apenei e le lava i taimi uma e fa'atau atu ai se ta'avale, ona o le fa'alavelave fa'aletonu i totonu o le Iunaite Setete na i ai ni a'afiaga leaga mo le pisinisi o ta'avale. Ae ui i lea, o le Chevrolet Camaro na taunuu i Potukale i le 2011 ma le lauiloa o le faatauina atu o ana uluai lomiga, o se tasi o nai taavale e le afaina i le paʻu, talu mai lona gaosiga ia Mati 2009.

E ui lava i le umi o lona talafaasolopito, o lenei Chevrolet Camaro o se taavale fou, lea e faʻaaloalo ma faʻasino lona taimi ua tuanai, o loʻo faʻaalia i se mamanu faʻaonapo nei. O se ta'avale e iai uiga ma fa'atinoga e mana'omia i se ta'aloga malosi, ma le tamaoaiga e te fa'amoemoeina mai le ta'avale o aso nei.

O se Camaro fou ma se talafaasolopito umi 32903_2

Faitau atili