Panda Raid: O le Dakar o le Mativa

Anonim

O le lomiga lona valu o Panda Raid, o se mea o le a faia mai ia Mati 5th i le 12th i lenei tausaga, o le a fesoʻotaʻi ai Madrid i Marrakesh e ala i 3,000 kilomita o papa, oneone ma pu (tele pu!). O se luʻitau faigata, e sili atu le mafaufau i le taʻavale o loʻo avanoa: o le Fiat Panda.

O le fa'amoemoe moni o lenei tuuga i fafo o le auala e le o se tauvaga i le va o tagata tauva, ae o le isi itu. O le faʻamalosia o le agaga o le felagolagomai ma lagona ma iloa le adrenaline o le sopoia o le toafa e aunoa ma le faʻaogaina o tekinolosi (GPS, smartphones, etc.). I tulaga o gadgets na o le tapasa o le a faatagaina, faapea foi ma se faafanua, e pei lava o uluai lomiga o Paris-Dakar.

fa'atasiga panda 1

Ae mo le Fiat Panda, o se taʻavale faʻapitoa tele, e mafai ona gaoioi e aunoa ma se faʻafitauli i luga o mauga, vao ma / poʻo nofoaga tuufua. Ona o lona faigofie o le fausiaina, soʻo se faʻafitauli faʻainisinia e mafai ona faigofie ona foia, e aloese ai mai le faʻaumatia o le taimi poʻo le faʻaleagaina foi, e pei ona tupu i le Rolls-Royce Jules.

FESOASOANI: Fiat Panda 4X4 "GSXR": lalelei i le faigofie

Aumai se pailate - faitau uo - e fautuaina, e faʻaleleia ai le poto masani e le mafaagaloina ma fesoasoani i faʻalavelave sili ona faigata.

fa'apotopotoga panda 4

O le sauniuniga o le faʻataʻitaʻiga mo Panda Raid e le mafai ona matua lautele, ina ia le faʻaumatia e le suʻega lona uiga autu: faʻatoʻilaloina faigata. O le mafuaʻaga lea o le faʻataʻitaʻiga o taʻavale, naʻo mea faʻapipiʻi afi (aua le tuʻuina atu e le tiapolo e lalagaina), kesi fesoasoani ma tane vai, paʻu o fanua uma ma nai mea lelei faʻafefe.

E LEʻI misia: 15 mea moni ma fuainumera e uiga i le 2016 Dakar

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Panda Raid e mafai ona e siakiina tulafono faatonutonu ma sainia mo lenei tulaga tulaga ese. Fa'anatinati, e ui i le tauvaga amata ia Mati, e tapunia le resitala i le aso 22 o Ianuari. A uma mea uma, o anafea lau malaga mulimuli?

Faitau atili