O lenei Subaru Impreza STI sa fa'aaogaina e Colin McRae ma o lo'o su'e nei le "fale fou"

Anonim

O loʻo i ai se faʻatau oloa i Italia o loʻo i ai se vaega moni o tala faʻasolopito mo le faʻatau. O le a Subaru Impreza STi mai le 1993, lea sa i ai Colin McRae o se tasi o ana avetaavale.

Faʻamaonia e le vaega taʻaloga a Subaru, STi, ma e Prodrive i le 1993, na maua ai e le Impreza le igoa "555", ona o le lagolago o le taimi, le kamupani tapaa ma le igoa lava e tasi, lea na "tuuina atu" se teuteuga ese. ma na avea ma faailoga.

O le faʻataʻitaʻiga Iapani na tausia lona faʻaogaina faʻainisinia ma faʻalelei seia oʻo i le 1996, ina ua suia i se faʻailoga fou e lua-faitotoa.

subaru impreza sti colin mcrae

E manatua na tauva Subaru i le World Rally Championship i le va o le 1993 ma le 2008 ma manumalo ai i le tolu Ta'avale a le Lalolagi Siamupini (Colin McRae i le 1995, Richard Burns i le 2001 ma Petter Solberg i le 2003) ma le tolu Manufacturers' Championships (1995, 1996 ma 1997).

O lana taamilosaga muamua na faia i le 1993, e ala i le lima o Ari Vatanen, i le 1000 Lagos Rally, i Finelani. Na faia e McRae lona amataga i le uili o se taavale o le ituaiga Iapani i le Rally Great Britain o le tausaga lava lea.

subaru impreza sti colin mcrae

Ae mo le iunite matou te aumaia oe iinei, lea o loʻo faʻatau atu i le Ruote Da Sogno dealership, i Italia, e naʻo le pau lea o loʻo teuina "le uluai tuufaatasiga o numera numera ma chassis".

Ma o lenei mea e amata i le taimi lava lena e avea ma mafuaʻaga autu muamua mo le fiafia i lenei kopi. Na faʻaaogaina e Prodrive le faʻatau atu o le Subaru Impreza STi chassis i 'au eseese, lea na "laveaʻiina" ma numera numera eseese.

subaru impreza sti colin mcrae

O lenei iunite, faʻatasi ai ma le numera taʻavale PRO STi 93 002, na faʻatautaia e Colin McRae lava ia i taimi o suʻega e sauniuni ai mo le 1993 Rally Sweden, lea e faʻapitoa ai.

Ae ui i lea, o faʻamatalaga e uiga i le inisinia e toetoe lava a leai, e le itiiti ona o lenei iunite na faʻaaogaina i le atinaʻeina o le taavale i tausaga na sosoo ai.

subaru impreza sti colin mcrae

O le kamupani Italia e nafa ma le faʻatauga naʻo faʻaalia le tau o lenei Subaru Impreza STi i luga o le talosaga, ae afai tatou te manatu i le 2017 o se Impreza na faʻaaogaina e McRae e sauniuni ai mo le 1997 vaitau na faʻatau atu mo 262 000 euros, matou te iloa o lenei mea. kopi e mafai ona maua ai se tau tutusa.

subaru impreza sti colin mcrae

Faitau atili