25 tausaga mulimuli ane. Manatua le manumalo o Rui Madeira i le World Rally Championship

Anonim

Rui Madeira ma Nuno Rodrigues da Silva. O se duo manuia lea i la latou taumafaiga muamua, na faateia ai tagata uma ma mea uma i le manumalo i le Group N World Rally Championship (FIA Cup).

I le uili o le Mitsubishi Lancer Evo na valiina i lanu o Galp, na tusia ai e Rui Madeira se tasi o mataupu sili ona matagofie i le talafaasolopito o taavale afi a le atunuu. I lona itu, faatulaga le ala ma le saoasaoa, mulimuli ia Nuno Rodrigues da Silva.

I le avea ai ma tauvaga i aso nei e pei ona i ai i le 25 tausaga talu ai, o loo i ai pea ia Rui Madeira le Mitsubishi Lancer Evo III i lana faletaavale lea na ia faapaleina ai le siamupini o le lalolagi. O se taavale, e ui lava i lona matua, i lima o le avetaavale mai Almada o loʻo i ai pea le saoasaoa e feagai ai ma le Lancer Evolution EVO VIII ma le IX lata mai o loʻo tauva i faʻasalalauga a le atunuʻu.

25 tausaga mulimuli ane. Manatua le manumalo o Rui Madeira i le World Rally Championship 2141_1
Constálica Rallye Vouzela 2020. Ono atoa, ma nai selau o le sekone mai le taimi sili ona vave i le PEC5. Na lele e Rui Madeira lana EVO iloga e faasaga i taʻavale lata mai.

Ae o le taimi lenei, e le ave e Rui Madeira ma Nuno Rodrigues da Silva le Mitsubishi Lancer Evo III mai le faletaavale e fai fesili i le tauvaga.

Toe foʻi i Arganil, 25 tausaga mulimuli ane

O le manatuaina o lo latou manumalo i le World Rally Championship Group N (FIA Cup) o lenei paga - pe tatau ona ou tusia se tolu? - ave le Mitsubishi Lancer EVO III ma le Galp (ma o lea ua MEO) lanu mai le faletaavale i Almada toe.

O se tafaoga, e ese mai le masani, e le o le tauva, ae ia manatua.

Matamata i le fa'amaumauga iinei:

25 tausaga mulimuli ane, Rui Madeira ma Nuno Rodrigues da Silva, toe foi i Arganil ma faamaumauina mea uma i luga o le vitio, i lenei pepa na sainia e Ricardo Mattozzi. O se toe foʻi mai e manatua ai se tasi o tausaga sili ona taua o latou galuega ma le talaʻaga o taʻaloga taʻavale a le atunuʻu.

O alii e toalua, pe a latou ofuina le suti ma ulufale i le Evo III i lanu a Galp, toe laa i tua i le taimi. Fai mai le tauvaga. 30 tausaga mulimuli ane, Rui Madeira faʻaauau ona faʻaalia le auala e ave ai se taʻavale. Ua faaauau le tala.

25 tausaga mulimuli ane. Manatua le manumalo o Rui Madeira i le World Rally Championship 2141_2

Faitau atili