Amata malulu. Misia le WRC? O lenei vitio Group B e mo oe

Anonim

I le va o le 1982 ma le 1986, o le ta'aloga ta'uta'ua o le vaega B, o "monsters" e tumu i apa'au ma ailerons e mafai ona o'o atu i le saosaoa o le ta'avale i se vaitau o fesoasoani aveta'avale na o se fa'alavelave.

I le taimi nei, i le aso nei "Arranque a Frio" na matou filifili e manatua le mea e manatu le toʻatele o le "Golden Age" o faʻasalalauga ma le vitio matou te aumaia ia te oe i aso nei o se tasi lea o auala sili e fai ai lena mea.

E tusa ma le 15 minute le umi, o le vitio e le gata o loʻo faʻaalia mai ia i matou ata mataʻutia o faʻataʻitaʻiga e pei o le Audi Quattro, Lancia 037, Peugeot 205 T16, Lancia Delta S4 poʻo le Renault 5 Maxi Turbo i le gaioiga, e faamanatu mai ai foi ia i tatou nisi o taimi sili ona pogisa o le. le Vaega B.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fai mai, afai o oe o se tasi oi latou ua misia le vaʻaia o taʻavale a le WRC o loʻo saosaoa i le taʻaloga taʻavale, matou te tuʻuina atu ia te oe lenei vitio iinei ina ia e manatua ai le tuai o le Vaega B:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili