O le auupega fou a Opel mo faʻasalalauga o le Corsa eletise

Anonim

I le mavae ai o le tele o tausaga i le lalolagi faʻapotopotoga (o ai e le manatua le tuai o Manta 400 ma Ascona 400?), I taimi talu ai nei o le i ai o le Rüsselsheim brand i le faʻasologa o faʻasalalauga ua faʻatapulaʻaina i tamaʻi Atamu i le R2 version.

I le taimi nei, ina ua oʻo mai le taimi e sui ai tamaʻi taulaga i faʻasalalauga faʻapitoa, ua filifili Opel mo se auala, e sili atu, e ese. O le faʻataʻitaʻiga na filifilia e suitulaga ia Atamu R2 o ... Corsa-e!

Tofia Corsa-e Rally , o le ta'avale eletise muamua lea mo fa'atasiga. I tulaga faʻapitoa e taofia ai le afi eletise mai 136 hp ma le 260 Nm ma le 50 kWh maa e fafaga ai, ma o suiga na tulaʻi mai i le tulaga o le chassis, faʻamalologa ma le braking system, e oʻo lava i le mauaina o se "mandatory" hydraulic handbrake.

Opel Corsa-e Rally

Siamupini fa'ailoga ta'itasi i luga o le ala

E pei o le Adam R2, o le "tagata faigaluega" o le ADAC Opel Rally Cup, o le Corsa-e Rally o le ai ai foi le aia tatau i se faailoga e tasi, i lenei tulaga o le ADAC Opel e-Rally Cup, o le ipu muamua o le. lona ituaiga mo taavale eletise, e suitulaga i le Adam R2 i le "a'oga fa'atasi" a Opel.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Opel Corsa-e Rally
Ina ia sauni mo le faʻasalalauga, na maua ai e le Corsa-e Rally ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻatulagaina e amata i le taumafanafana o le 2020, o le ipu o le a finau (i se vaega muamua) i mea na tutupu i le Siamani Rally Championship ma isi mea filifilia, ma le itiiti ifo ma le 10 mea na tutupu. O avetaavale e maua le tulaga sili ona lelei i le ipu o le a maua le avanoa e tauva ai i le European Junior Rally Championship ma le lumanaʻi Opel Corsa R2.

O le ADAC Opel e-Rally Cup o le a aumaia ai le eletise eletise e faʻatautaia ai taʻaloga taʻavale mo le taimi muamua, faʻapitoa mo tupulaga talavou. O le manatu fou ma le galulue faatasi ma Groupe PSA e tatalaina ai avanoa fou

Hermann Tomczyk, Peresetene o ADAC Sport

O loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe, e tusa ai ma le Opel Motorsport, o le tau faʻatau o le Corsa-e Rally e tatau ona i lalo ifo o le 50,000 euros.

Faitau atili