Ford Fiesta WRC 2017 sauni e osofa'ia le World Rally

Anonim

Ina ua maeʻa le tauva Hyundai i20 WRC, o le taimi lea a M-Sport e faʻaalia ai le Ford Fiesta WRC fou.

O le Ford Fiesta WRC fou ua fa'alauiloa aloa'ia, ua sauni e fa'atautaia le isi vaitau o le World Rally Championship.

O le saʻolotoga sili atu mai tulafono a le WRC mo le 2017 ua uma ona faʻaosoina faʻatusatusaga ma le vaega iloga B, ma e tusa ai ma le M-Sport, o le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo naʻo le 5% o le Ford Fiesta RS WRC o loʻo iai nei - o isi mea uma na mamanuina mai le puna.

ford-fiesta-wrc-2017-2

VITIO: O le ala lea e faamanatu ai e Ford le 40 tausaga o le gaosiga

O le afi 1.6 EcoBoost na faʻateleina le malosi ma o loʻo faʻaaogaina nei le 380 hp ma le 450 Nm o le torque, faʻaauau ona fesoʻotaʻi ma se faʻasologa ono-saosaoa gearbox. I le faaopoopo atu i galuega uma aerodynamic lea e sili atu ai le malosi (e pei ona e vaʻai i ata), o le Ford Fiesta WRC na mafatia i le 25 kilokalama o meaʻai ma faʻamanuiaina foi mai le toe faʻaleleia o le faʻamalolo (o le faʻamalologa olo e fetuunai e tusa ai ma le ituaiga o taavale. ).fola). Faʻafetai i nei faʻaleleia uma, o Malcolm Wilson, le taʻitaʻi o le 'au, e talitonu o le M-Sport o le a tauivi mo le manumalo i le isi vaitau:

"O loʻo matou ulufale atu i se vaitau fou o le World Rally Championship, o loʻo i ai se siosiomaga lelei i le 'au, ma o lea matou te talitonu ua matou fatuina se mea faʻapitoa i lenei Ford Fiesta WRC fou. Na ou aveina lava le taavale ma e mafai ona ou fai atu o se tasi lea o mea sili ona manaia ua matou gaosia: o se taʻavale faʻafiafiaina, o le leo e manaia ma o le mamanu e matua mataʻutia lava.

Peitai, fa'afa siamupini o le lalolagi o Sébastien Ogier ua fa'amaonia e alu i le M-Sport , lea ina ua uma le faaiuga a Volkswagen e lafoai le World Rally Championship. O le aveta'avale Farani o le a pa'aga Estonia Ott Tanak i le uili o lenei 2017 Ford Fiesta WRC.

ford-fiesta-wrc-2017-1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili