O le Lamborghini Urus lea? Va'ai lelei...

Anonim

E pei o le Toyota RAV4 ma Toyota Prius na "suia" e pei o masini Italia, o le tasi foi lea Toyota Venza - o se SUV faʻatau atu i Amerika i Matu ma Iapani - miti o le avea ma se mea e pei o se Lamborghini Urus, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o se afifi matagofie e le kamupani Iapani Albermo.

E pei ona aliali mai, o lenei ituaiga o aganuʻu e manumalo ai le tele o tagata fiafia, sili atu nai lo le mea e te mafaufau i ai.

I tua atu o le code XH42 (igoa o loʻo tuʻuina atu i le aganuʻu na faia i lenei taʻavale), matou te maua ai le pusa faʻailoga e suia ai foliga o le Toyota Venza i se tasi e tutusa ma le Lamborghini Urus.

Toyota Venza Urus

O lenei, e pei o isi afifi matagofie o loʻo ofoina mai e le faʻailoga, ua vaevaeina i ni vaega, faʻatasi ai ma le faʻatau eseʻesega o se faʻailoga pito i luma (e le o valiina), mo le tusa ma le 1286 euros, pito i tua (e le o valiina), mo le faʻaopoopoina o le 627 euros, tua spoiler (le valiina). ) mo le 367 euros, ma le puipuiga o le uili, mo se tau e tusa ma le 490 euros.

Fa'atusatusa i le RAV4 "Urus", o lenei Toyota Venza e sili atu ona pei o se Urus moni, fa'atasi ai ma le fa'aopoopoina o le ta'avale pito i luma ma le fa'aitiitiga fa'aitiitiga, e fa'aola atili ai ma... fa'ate'ia fiafia.

Toyota Venza Urus

Ae peitai, pe a tatou tilotilo atu i lona itu ma tua, e mafai ona tatou iloa o se suiga faigofie i fafo o lenei faataitaiga Iapani, aemaise lava e ala i le pa'u fai si soona fai i tafatafa o faitotoa o uili. E mafai foi ona tatou iloa le faʻaopoopoina o se mea faʻaleagaina i le siʻusiʻu, o se pusa faʻatasi ma se ea e suʻe ai le ea ma faʻafefe, lea na suia foi.

Mo i latou e fiafia i nei afifi matagofie e Albermo, e taua le maitauina e le faʻamaonia e lenei mea le faʻaogaina o nisi faiga, e pei o le Toyota Safety Sense, pe a maeʻa le faʻaopoopoga o elemene e ese le mamanu pito i luma.

Toyota Venza
Toyota Venza, lomiga gaosiga.

Faitau atili