Jerrari. O le tuaa le aloaia o Ferrari Purosangue atonu e te le iloa

Anonim

E latalata i le gaosiga, o le Purosangue o le a faʻailogaina le amataga o se vaitau fou i Ferrari, faʻavaeina o ia lava o le SUV muamua a Italia. A aunoa ma se tuaa tuusaʻo, o loʻo ia te ia i le Jerrari le mea sili ona vavalalata i se muamua.

O le Ferrari Jerrari o le taunuuga lea o se isi "feteʻenaʻiga" o manatu i le va o Enzo Ferrari taʻutaʻua ma se tasi o ana tagata faʻatau (o le sili ona taʻutaʻua "faʻasagaga" na tulaʻi mai ai Lamborghini).

Na vaaia e le pule o le kasino Bill Harrah se tasi o ana enisinia na faaleagaina lana 1969 Ferrari 365 GT 2+2 i se faalavelave i le taimi o le kiona i tafatafa o Reno, ISA. I le feagai ai ma lenei faalavelave, na manatu Harrah "o le mea sili mo nei tulaga o le Ferrari 4 × 4".

Ferrari Jerrari

Fai mai le tala na matua talitonu Bill Harrah i le atamai o lona manatu na ia faʻafesoʻotaʻi Enzo Ferrari ina ia mafai e le faʻailoga ona avea o ia ma taʻavale ma na uiga. E leai se tala, e pei ona faia ia Ferrucio Lamborghini, "il Commendatore" tali mai ma le manino "leai" i sea talosaga.

le Jerrari

Le fiafia i le teena e Enzo Ferrari ae o loʻo "alofa" i laina faʻataʻitaʻi a Maranello, na filifili Bill Harrah e foia le mataupu lava ia ma fai atu i ana inisinia e faʻapipiʻi le pito i luma o le 365 GT 2 + 2 paʻu i luga o le tino o le Jeep Wagoneer, ma faʻatupuina ai. se "SUV Ferrari".

E igoa ia Ferrari Jerrari, o lenei oloa "oti ma suisui" na maua foi le Ferrari's 320 hp V12, lea na fesootai ma le otometi tolu-saosaoa felauaiga na faaaoga e le Wagoneer ma auina atu lona torque i uili uma e fa.

Ferrari Jerrari

I ni nai tausaga mulimuli ane, o le Jerrari o le a iu lava ina leiloa le V12 i le isi Jeep Wagoneer (lea e aunoa ma le pito i luma o se Ferrari ma ua taʻua o le Jerrari 2), liliu atu i le 5.7 lita Chevrolet V8 o loʻo ola pea i aso nei.

Faatasi ai ma le na o le 7000 maila i luga o le odometer (latalata i le 11 afe kilomita), o lenei SUV na "malaga" i le 2008 i Siamani, lea o loʻo sailia nei se tagata fou, o loʻo faʻatau atu i luga o le upega tafaʻilagi a le Taʻavale Classic, ae aunoa ma le faʻaalia o lona tau.

Ferrari Jerrari
O le logo fiailoa e "ta'uleagaina" le amataga fefiloi o lenei taavale. O isi logos o Ferrari.

Faitau atili