Ferrari 550 Maranello "la'ei" e fa'aaloalo i le 250 GT SWB Breadvan

Anonim

O le uluai Breadvan (o lona uiga moni, le falaoa van), i lalo o lona igoa atoa Ferrari 250 GT SWB Breadvan, na faia i le 1962 e Giotto Bizzarrini e tauva ma le Ferrari 250 GTO fou i le 24 Itula o Le Mans. "Reborn" ua faʻavae nei ile Ferrari 550 Maranello.

E moni, pe a ma le 60 tausaga talu ona fanau mai le 250 GT SWB Breadvan, na filifili ai Niels van Roij Design e faʻaaloalo i se talosaga faʻafiafia, faia mo lena mea se "faʻaonaponei" suiga o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Ina ia faia, na ia "ave" se Ferrari 550 Maranello ma suia. Na faʻalauiloa muamua i le 2019, peitaʻi, o lenei tasi-faʻatoʻa faatoa vaʻaia nei le malamalama o le aso.

Ferrari 550 Maranello Breadvan

galuega taulima

O le mea moni, o le tutusa sili i le va o lenei 550 Maranello (aka "Breadvan Hommage") ma le 1960s taavale lea na tamoe i Le Mans, ma sa faaigoa "La Camionnette" po o le "Breadvan", e le masalomia o le voluma pito i tua. - i le tu masani sili ona lelei. o taofi fana moni.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae e iai isi mea. I le pito i luma o loʻo i ai a matou ea e lua i totonu o le pulou (pei o le uluai) ma moli fou; ma o le vaega pito i tua atoa na faia mai se fasi alumini e tasi (o lona mamanu na faia i le lima) ma o loʻo i ai foʻi le faʻafefe faʻafa.

Ferrari 550 Maranello Breadvan_3

I totonu, o lenei Ferrari 550 Maranello na maua ni fa'ailoga fou fou, fa'auma Alcantara ma se fa'amau alumini. E le gata i lea, o lenei 550 Maranello faʻapitoa na maua 20 "uili, Vredestein paʻu ma faʻafefete faʻafefe faʻafetaui mai Koni.

I fafo, na o le faamalama pito i luma o le Ferrari 550 Maranello na taofia. I tulaga tau masini, o lenei "Breadvan Hommage" sa tumau faamaoni i le V12 ma le 5.5 l e maua ai le 485 hp ma le 568 Nm.

Ferrari 550 Maranello Breadvan

Ae mo le tau, o le tau ole talosaga mo lenei faʻaaloalo i le Ferrari 250 GT SWB Breadvan o loʻo tumau pea ona vaʻaia. Ae ui i lea, ona o le mea moni e tasi lenei mea, ma le loloto o le suiga, e le tatau ona sili ona taugofie.

Faitau atili