Lenei Dodge Challenger limousine o se mea moni ma o loʻo faʻatau atu

Anonim

E ese mai le manatu e laʻititi, o le Dodge Challenger e le o se faʻataʻitaʻiga o avanoa i nofoa pito i tua, ma atonu o le mafuaaga lena na filifili ai se tasi e "foia lenei faafitauli".

O le fofo o le suia lea o le taʻavale taʻutaʻua taʻutaʻua i totonu o se limousine e tatau ona savali i luga o le lauiloa "Las Vegas Strip", faʻamaonia e mafai ona suia soʻo se taavale i lenei ituaiga o taavale.

O le si'itia o uili fa'aopoopo ua fa'aopoopoina le 3.55 m i le umi atoa o le Challenger, ma fa'atupuina mai le masani e 5 m le umi i le 8.55 m.

Dodge Challenger Limo

Le suiga

I le faaopoopo atu i le mauaina (tele) senitimita o uili, na maua e lenei Dodge Challenger faitotoa e fa (!) gull-apa'au, o mea uma e faateleina ai lona gafatia e puʻeina ai le gauai ma faʻafaigofie le avanoa i totonu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

A talanoa i totonu o lenei Challenger, o le mea tonu lea na matou faʻamoemoe e maua i totonu o se limo. I se isi faaupuga, e iai a matou nofoa paʻu, se televise ma, ioe, o se pa.

Dodge Challenger Limo

O se fa'asalalauga fa'apitoa

Fa'asalalau i luga ole eBay, o lenei Challenger o lo'o lisiina o se… Cadillac Fleetwood. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga na afaina i se lolo, o se mea na mulimuli ane feteenaʻi i tusitusiga.

E foliga mai, i le 2014, o lenei taavale na i ai i se tulaga na feagai ma se lologa, mulimuli ane na lisiina o loʻo mafatia i le faʻaleagaina e ui lava, e tusa ai ma le faʻasalalauga, e leʻi faʻaleagaina.

Dodge Challenger Limo

I soʻo se tulaga, o lenei faʻataʻitaʻiga 2013 e foliga mai o loʻo i ai i se tulaga lelei (o se mea e faʻamaonia e le faʻasalalauga), o loʻo i ai se afi V6 ma 3.6 l ma 79,500 maila (127 943 km) i luga o le odometer.

Ae mo le tau, e avanoa lenei mo 32 500 tala (e tusa ma le 26 585 euros) , o se tau i lalo ifo o le 175 afe tala (143,149 euros) teu faafaigaluega e fatu ai.

Faitau atili