Zyrus LP1200 Strada: O le Huracán sili ona mata'utia lea o mea uma?

Anonim

Afai ei ai se mea e tasi e le mafai ona "tuuaia" le Lamborghini Huracán o le faautauta. Ae ui i lea, o loʻo i ai i latou e manatu e mafai ona sili atu (e sili atu) ona iloa ma o le taunuuga o lenei manatu o le Zyrus LP1200 Strada na matou tautala atu ai ia te oe i le aso nei.

O le taunuuga o le galuega a le Norwegian saunia Zyrus Engineering, o le LP1200 Strada na suia ai le Huracán i se hypercar moni, e le gata ina maua ai numera e tatau ai i lenei epithet, ae o se foliga sili atu ona malosi.

Ina ia faia lenei mea, Zyrus Engineering faʻaopoopo i le 5.2 V10 lua turbos lea na faʻatagaina ai le malosi e faʻateleina i le sili atu ona faʻaalia 913 hp ... i le "Normal" mode, i se isi faaupuga, le auala e faʻasalalau i luga o auala lautele. A e filifilia le "Track" mode, e alu aʻe le mana i se sili atu le valea 1217 hp!

Zyrus LP1200 Strada

Saua ma… foliga fa'atino

E pei ona uma ona e iloa, o le eseesega i le va o le Zyrus LP1200 Strada ma le Lamborghini Huracán o loʻo faʻavae ai e le naʻo se faʻaopoopoga tele o le malosi. I lenei auala, ua tuʻuina atu e le Norwegian saunia le Huracán se pusa o le tino e le gata ina faʻamaonia ai se foliga tulaga ese ae faʻaleagaina faʻaleagaina mai se vaaiga aerodynamic: i le 200 km / h e maua ai se 2010 kilokalama mataʻutia o le malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le pito i luma, o popolega aerodynamic na faʻaliliuina i le faʻaaogaina o se paʻu fou, faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻaoso, apa ma faʻaoga fou o le ea i luga o le pulou. I le pito i tua o loʻo i ai le faʻaoga o le ea o le taualuga ma le sakete fou i le itu e fesoasoani foi e fausia ai le faʻaogaina o le ea fou mo le afi. Mulimuli ane, i le pito i tua… lelei… va'ai i le apaau tele pito i tua ma le fa'asalalau - e foliga mai na aumai mai se fa'ata'ita'iga tauvaga.

Zyrus LP1200 Strada

Faatasi ai ma le tusa ma le 600 vaega fou ma le mamafa o le 1427 kg, o le Zyrus LP1200 Strada o loʻo vaʻaia lona tau e amata ile 595,000 euros. O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ala, le LP1200 R, e naʻo le 1200 kg, e mafai ona gaosia le 2142 kilokalama o le malosi ma tau 525 afe euros.

Faitau atili