Ta'avale Ta'avale Tele. Sipi sili, sili ona taugata ua taunuu i le 2021

Anonim

Le igoa Ta'avale Ta'avale Tele o le talafaasolopito i luga ole Jeep. O le uluai, na'o Wagoneer, na fa'aalia i le 1962 (SJ generation) ma o se tasi o fa'amuamua o aso nei po'o SUV taugata - na fa'amoemoe le Range Rover i le valu tausaga.

O le SJ o le a tumau pea i le gaosiga mo le 29 tausaga - e leʻi taofia le faʻaleleia - mauaina le prefix Grand i le 1984 ma faʻatumauina seia oʻo i le 1991, i le faaiuga o lona gaosiga. O le a toe foʻi vave mai le igoa - na o le tasi le tausaga - i le 1993 i se lomiga o le Grand Cherokee.

Talu mai lena taimi, o le fu'a a Jeep o le Grand Cherokee - ua le toe. O le Grand Wagoneer o le a tauaveina nei matafaioi. O loʻo faʻamoemoeina e lenei manatu e faapea, o le mea moni e taʻu atu, e itiiti lava lona manatu, e leai se mea e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma "mea teuteu" faaopoopo ma 24 "mega-uili.

Sipi Grand Wagoneer Manatu

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Jeep Wagoneer fou ma Grand Wagoneer?

E le pei o le Grand Cherokee fou, ua fuafuaina foi mo le 2021, o le Grand Wagoneer fou o le a leai se tino e tasi. O le a faʻavae i luga o se taʻavale masani faʻatasi ma spars ma crossmembers, tuʻufaʻatasia mai le Ram pick-up malosi. E leitioa la, e foliga mai e matua tele lava.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fai mai Jeep o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le ai ai se filifiliga e tolu fa-uili taʻavale, tutoʻatasi tutoʻatasi i axles e lua, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o le Quadra-Lift faʻafefe ea. I le avea ai ma se Jeep, e oo lava i se mea taugata, o tomai i fafo atu o le auala e leʻi faʻagaloina ma e faʻamoemoeina latou te matua agavaa.

Sipi Grand Wagoneer Manatu

O le North American brand e leʻi oʻo mai ma le tele o faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa, e naʻo le faʻaogaina o lenei manatu o le eletise, o se plug-in hybrid.

Le SUV sili ona maualuga?

Mo le taimi muamua i lona talafaasolopito, o le Grand Wagoneer o le a maua le maualuga maualuga e oo atu i le fitu nofoa ma, e ui lava i le tele o le "faʻaaogaina" faavae o loʻo i ai, o le sini a le Jeep mo le Grand Wagoneer, ioe, o le avea ma SUV sili ona maualuga i luga o le maketi.

Sipi Grand Wagoneer Manatu

E foliga mai o loo i le itu sa'o. O ona foliga e le mafai ona faafitia Jeep - faatasi ai ma paʻi e faʻaosofia ai le Wagoneers ma Grand Wagoneers o aso ua mavae - ae o loʻo tuʻuina mai ai se tulaga faʻapitoa ma auiliiliga tatou te le masani ona vaʻaia i Amerika i Matu.

O le mea lava lea e tasi e mafai ona fai i totonu, lea e foliga mai e tutusa tulaga o le faʻaleleia ma le faʻapitoa e pei o se saloon taugata faʻaonapo nei, lea tatou te vaʻaia ai le faʻaleleia atili o meafaitino ma elemene tekonolosi, e aofia ai pupuni, e oʻo lava i le tele o lau.

Grand Wagoneer Interior

E fitu (!) I le aofaʻi, ma o latou uma e limafoai i le lapopoa, o lau e mafai ona tatou vaʻaia i totonu o lenei manatu Grand Wagoneer - o le a latou faia uma i le faʻataʻitaʻiga gaosiga? O le a latou faʻatautaia le UConnect 5 system, lea e fai mai Jeep e faʻalima taimi sili atu nai lo le UConnect 4. O le faʻamafanafanaga tutotonu e lua mataʻilima mataʻutia - faʻamanatuina le Range Rover's Touch Pro Duo system - ma e oʻo lava i le pasese pito i luma o loʻo i ai se lau e fetaui. uiga.

Faʻailoa foi mo le i ai o se masini faʻalogo McIntosh ma 23 failauga.

moli pito i luma

Pe o le a tatou vaai ea i le Grand Wagoneer i lenei itu o le Atalani?

Mo le taimi nei, e naʻo le faʻamautinoaina o loʻo i ai i le maketi i Amerika i Matu, faʻatasi ai ma lona taunuu mai o loʻo faʻatulagaina mo le 2021. E leai se mea ua faʻalauteleina e uiga i se faʻatauga faʻapisinisi o lenei leviathan i le "konetineta tuai".

Faatasi ai ma ana fili e ono mafai ona iai le Range Rover e le mafai ona alofia, ae o ona fili i totonu e faigofie ona iloa. O le Wagoneer o le a taulaʻi i le Ford Expedition poʻo Chevrolet Tahoe, ae o le Grand Wagoneer sili atu ona taugata o le a taulaʻi i le taʻitaʻi o le vaega o Cadillac Escalade ma le Lincoln Navigator, e maua uma mai le taʻavale a le tele ma lauiloa Amerika i Matu.

faamau amata

Faitau atili