O António Félix da Costa ma DS TECHEETAH e faia le pati i Lisbon

Anonim

Na tu Lisbon e talia António Félix da Costa. O le avetaavale Potukale, Formula E siamupini 2019/2020, na aveina lana DS E-TENSE FE20 i magaala o Lisbon, e aofia ai le auala atoa o le 20 km, lea, e tutusa ma mea moni na tupu i tauvaga, na tupu i totonu o le taulaga. .

O le saoasaoa ma le faaseeina o le DS E-Tense FE 20, o le 100% eletise nofoa e tasi na tulia e le avetaavale Potukale i ala tetele o le laumua, o le tulaga maualuga lea o lenei faʻamanatuga i se manumalo ma se leo Potukale, ae faapena foi. le peti a le DS i lenei siamupini o loʻo faʻaauau pea ona faʻaopoopo i tagata fiafia.

I le aai atoa, e toatele tagata na afe e matamata ia António Félix da Costa o pasi ane.

O António Félix da Costa ma DS TECHEETAH e faia le pati i Lisbon 2207_1

Amata i le 10 i le taeao o le Aso Toʻonaʻi, o le auala e tusa ma le 20 kilomita na uia le DS E-Tense FE 20 i le tele o vaega taua o le taulaga, alu ese mai Museu dos Coches (Belém), e ui atu i Avenida 24 de Julho, Praça do Commerce, Rua da Prata, Rossio, Restauradores, Avenida da Liberdade ma Rotunda Marquês de Pombal, toe foi atu i le Museu dos Coches, ui i le auala faafeagai.

António Félix da Costa
Fuafua E i Potukale O le a tatou va'ai pea i le Formula E o tamo'e i magaala o Lisbon i se tasi aso?

pulega atoatoa

O le DS Automobiles o lo'o umia nei le fa'amaumauga mo suafa sili ona sosoo, lua mo 'Au ma le tele mo Aveta'avale, o le tele o pou-tulaga (13) ma le tele o tulaga maualuga e lua i luga o le laina mo le 'au e tasi (lua ma le DS TECHEETAH. ).

António Félix da Costa

I le taimi lava e tasi, ma i luga o le lisi o faʻamaumauga, e tatau ona maitauina o le DS Automobiles e naʻo le pau lea o le gaosiga o le E-Prix manumalo i tausaga taʻitasi talu mai le 2016.

Avea ma siamupini i le tausaga talu ona faatoilaloina le suafa e Jean-Éric Vergne, na maua ai foi e António Félix da Costa faamaumauga patino i le amio pulea: tolu tulaga sosoo pou ma manumalo sosoo e tolu i le vaitau e tasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Sini mo le isi vaitau? O António Félix da Costa na matua manino lava:

Ou te manaʻo e fai laʻu faʻailoga i lenei aʻoaʻiga. E i ai le sini i o matou tua, e manaʻo uma 'au ma avetaʻavale e sasa i matou, ae o le a matou faʻafaigata le olaga mo i latou. E i ai a matou faʻatulagaga faʻapolofesa, lea e tuʻuina atu ai e tagata uma a latou mea uma e manumalo ai.

O le tausaga a sau e maua ai e le Formula E le tulaga o le siamupini a le lalolagi FIA ma ua faamoemoe António Félix da Costa e toe fa'amaonia le suafa.

Faitau atili