DS 4. Faʻataʻitaʻiga Farani o le a gaosia i Siamani

Anonim

Faatasi ai ma mea uma na matou aʻoaʻoina i le taimi o le taulimaga o le tala fou DS 4 , sa i ai se mea moni na iu ina tu i fafo nai lo le mea na faʻamoemoeina: lona nofoaga gaosiga.

Ina ua matou faʻamoemoe e faʻalogo o le a gaosia i Sochaux, Farani - lea o loʻo gaosia ai isi faʻataʻitaʻiga ma le EMP2 platform, e pei o le Peugeot 3008 - DS Automobiles na faʻailoa mai e le DS 4 fou o le a gaosia i Rüsselsheim, Siamani.

Russellsheim? E le o iina ea le nofoaga autu o le Opel? Sa'o. O le peti fou Falani fou o le a gaosia i Siamani, latalata i Frankfurt, i totonu o fale gaosi oloa lea o loʻo gaosia ai le Opel Insignia ma o le Opel Zafira na gaosia (aʻo leʻi avea ma faʻatauga o se pisinisi).

DS 4

Rüsselsheim, nuu o Opel

Rüsselsheim am Main o le mea na fanau ai Opel i le 1862. O le uluai taavale Opel na fausia iina i… 1899! Talu mai lena taimi, o le fale Rüsselsheim ua gaosia le silia ma le 17 miliona taavale, e amata mai i le Insignia o loʻo iai nei i le Kapitan i le Omega poʻo le Rekord. O lenei tausaga o le a amata ai ona gaosia le Opel Astra fou ma, e seasea tupu, o le a maua ai se faʻataʻitaʻiga mo se isi faʻailoga, le DS 4.

O mea taugata “Farani”… faia i Siamani

Ina ua amata le atinaʻeina o le D41 poloketi, lea o le a faʻamaeʻaina i le DS 4, na faʻamatalaina fuafuaga. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a gaosia i Farani, i Sochaux, faʻatasi ma isi faʻataʻitaʻiga a le Groupe PSA faʻavae i luga o le EMP2, lea e maua ai se lagona lelei.

Ae ui i lea, i le ogatotonu o le tausaga talu ai, na filifili ai Carlos Tavares, le Pule Sili o le Groupe PSA ma o le taimi nei o le Pule Sili o Stellantis, na filifili e siitia le nofoaga o gaosiga i Rüsselsheim, Siamani, lea na fanau ai Opel ma o loʻo avea ma ofisa autu.

O se fa'ai'uga talafeagai ma fa'ata'ita'i, e pei ona masani ai Tavares. O se faaiuga na faia, sili atu i mea uma, e le sui o le Opel Astra, o le a faʻalauiloaina foi i le 2021 ma faʻavae i luga o le faavae tutusa ma le DS 4, o le a faia foi i Rüsselsheim.

I le taimi nei, o le Opel Astra (ma Vauxhall Astra), o loʻo faʻavae pea i luga o masini General Motors, o loʻo gaosia i Ellesmere Port, UK, ma Gliwice, Polani. E le o iloa po o le a le mea o le a tupu i nei nofoaga o gaosiga i le lumanaʻi, aemaise lava o Ellesmere Port, ona o tau faaopoopo e mafua mai i le Brexit.

Opel Fa'ailoga
O le taimi nei Opel Insignia o loʻo gaosia i Rüsselsheim

O le mea matou te iloa o le gaosiga o le Opel Astra fou o le a faʻafeiloaʻi atu i Rüsselsheim (lea na gaosia ai i le augatupulaga talu ai i le taimi nei), faʻatasi ai ma le Farani DS 4. Carlos Tavares e mafai ona faʻatumu atoatoa. manuia o le gafatia o le falegaosimea.

Ma Tavares foi faʻamautinoa le filemu faʻaagafesootai na folafolaina i le 2018 i IG Metall, le malosi Siamani iuni lea, ina ua maeʻa le mauaina o Opel mai le GM e Groupe PSA, manaʻomia faʻamaoniga o tupe teufaafaigaluega ma le tausiga o galuega i le tele o fale gaosi Opel, e aofia ai Russellsheim.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Sochaux, Farani, o lona gaosiga o le DS 4 na folafola mai, e ui i lea, e leʻi faiaina. O le a o'o ia te ia e maua ai fa'ata'ita'iga muamua e fa'avae i luga o le fa'avae fou eVMP mai 2023. O le tulaga fou, i le faaopoopo atu i le mafai ona tuufaatasia powertrains hybrid, o le a tuufaatasia foi 100% powertrains eletise, e le pei o le EMP2, lea e na o plug-in hybrids e mafai ai.

O le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻavae i luga o le eVMP - lea e taʻu mai e mea uma e suitulaga i le EMP2 - e tatau ona avea ma augatupulaga e sosoo ai o le Peugeot 3008. Ae ui i lea, o loʻo i ai tala e tusa lava pe leʻi oʻo i le 3008 fou, e tatau ona tatou vaʻai i se DS 5 fou. fanau mai ai. itiiti pe leai se mea e fai i le faʻataʻitaʻiga na matou iloa o ana gaosiga na muta i le 2019. E tatau ona avea lenei mea ma faʻataʻitaʻiga o le DS Aero Sport Lounge.

Faitau atili