O le BMW 2 Series Active Tourer fou e sau ma le XXL grille ma fa'apipi'i fa'apipi'i

Anonim

E ui lava e le o se tasi o vaega sili ona vave tuputupu aʻe i le lalolagi atoa (i se isi itu), o loʻo i ai pea nisi faʻailoga o loʻo faʻatau i luga o le vaega o minivans. BMW o se tasi oi latou, ma le tupulaga fou o BMW 2 Fa'asologa Active Tourer.

O le faʻailoga muamua o loʻo tatou feagai ma se tupulaga fou o loʻo faʻaalia saʻo i le mataupu matagofie, lea e tatau ona tuʻuina atu ai le faʻamamafa sili i fatugaʻo faʻalua lapopoa ma poutu pito i luma e sili atu ona faʻaogaina pe a faʻatusatusa i le muamua, o se mea e fesoasoani e tuʻuina atu ai le Series 2 Active. Tourer se foliga ta'aloga.

O i latou e sili atu le faʻalogo o le a latou matauina foi le faʻamalama faʻamalama faʻamalama, o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa (o le aerodynamics e faʻafetai), o le faʻaogaina o le LED (tulaga masani i luma ma tua) ma le vaapiapi C-poutu.

BMW 2 Series Active Tourer (13)

I le faaopoopo atu i nei mea uma, ua tuʻufaʻatasia nei pusa taʻavale i le pito i tua ma le vaʻaia i ituaiga uma. O loʻo i ai 16 "poʻo 17" uili uʻamea e pei o tulaga masani, lea e mafai ona "tupu" e oʻo atu i le 19 "o se filifiliga.

totonu e le'i faagaloina

I totonu, o le evolusione o loʻo faʻaalia ma mulimuli i taʻiala ua faʻamatalaina e le BMW iX talu ai nei, ma manatu o se aga i le faʻafaigofieina o le mamanu ma faʻaitiitia le numera o faʻatonuga faʻaletino e faʻafeiloaʻi i le alamanuia atoa.

O elemene autu o lau laumei laumei (10.25") ma le infotainment (10.7"), o le vaega mulimuli laititi pupuu mo faʻamatalaga faigofie faʻamatalaga a le avetaavale.

O loʻo i ai foʻi se matou "faʻafefe" lima faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o le laulau faʻatasi ma se avanoa i lalo e faʻaaogaina e fai ma vaega e teu ai, ae o le pito i luma o le fale o loʻo i ai se ipu tele tele ma se avanoa telefoni feaveaʻi (lea e mafai ona vaʻaia ma e mafai ona faʻapipiʻiina e aunoa ma se totogi. ).

BMW 2 Fa'asologa Active Tourer

O le musumusuga i luga o iX o loʻo faʻaalia.

Ae o totonu ole Series 2 Active Tourer e le na'o le faiga. E tele ituaiga nofoa ma ufiufi o loʻo avanoa, o loʻo i ai filifiliga e pei o le faʻaogaina o le eletise ma le massage galuega ma o loʻo i ai foi se taga ea fou i le va o nofoa pito i luma.

I le tulaga o le nofoia, faatasi ai ma le nofoa pito i tua (lea e mafai ona see i luga o le 13 cm ala) i le tulaga sili ona maualuga, o le gafatia o atopaʻu e oʻo atu i le 90 lita. Gaugau i le fua faatatau 40:20:40, o nofoa pito i tua e mafai ai ona felauaiga fetuutuunai o uta ma pasese, faatasi ai ma le vaega o ato e eseese mai le 470 i le 1455 lita (i le 218i ma le 218d) ma mai le 415 i le 1405 lita i le 220i ma 223i Ta'amilosaga malosi.

Fa'aeletise ma otometi faagaoioia tailgate o tulaga masani, taavale toso taavale toso e mafai ona okaina o se filifiliga.

O le BMW 2 Series Active Tourer fou e sau ma le XXL grille ma fa'apipi'i fa'apipi'i 2221_3

Infotainment ua si'itia

I le faʻaopopoga i le faʻafouina atoatoa o foliga, o le BMW 2 Series Active Tourer o loʻo tu mai foi mo lona faʻaaogaina o le iDrive control system (BMW 8), o le faʻataʻitaʻiga muamua lea mai le Bavarian brand e faʻaogaina lenei faiga.

Su'e lau isi ta'avale

Faatasi ai ma ata fou ma se "faatulagaga" eseese o menus, o lenei faiga e ofoina atu foi se "Fesoasoani Tagata Atamai" ma le tele o galuega. Navigation e faʻavae i luga o faʻamatalaga mai le Cloud ma o lenei faiga o loʻo i ai foi se mea pueata i totonu e mafai ai ona e puʻeina ata i le taimi o le malaga (ma auina atu i le telefoni) ma se pepa eSIM fou ua saunia e galue ma 5G.

BMW 2 Series Active Tourer (12)

Fa'aeletise ma o'o atu i le 218 hp

E fa afi i le pito i luma-uila taavale, e amata mai i le 136 i le 218 hp, faatasi ai ma le otometi lua-clutch gearbox ma fitu-saosaoa Steptronic ua avea nei ma tulaga masani i luga uma Series 2 Active Tourer (i le augatupulaga ua mavae sa i ai lomiga ma gearbox. ono-saosaoa tusi lesona ma valu-saosaoa otometi fa'asalalau fa'atasi ai ma torque converter).

Faatasi ai ma le autu autu o le faiga fou tuiina lua mo afi penisini uma ma le lomiga fou o le 48V mild-hybrid system o le 223i ma le 220i, lea o se afi eletise ua tuufaatasia i le otometi feaveai e faaatoatoaina le penisini afi ma se "push" o 19 hp fa'atasi ai ma le aofa'iga maualuga o le 218 hp i le 223i (204 hp + 19 hp) ma le 170 hp i le 220i (156 hp + 19 hp).

BMW 2 Series Active Tourer (12)

Fa'aliliuga 218i (136 hp) ma le 218d (150 hp) o lo'o avanoa fo'i mai le fa'alauiloaina, ae e tatau ona fa'atali se'ia o'o i le isi taumafanafana mo fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i, lea e folafola atu ai le malosi atili ma, ioe, le avanoa e fa'ata'amilo ai i le faiga. 100% eletise.

E le o se mea e ofo ai, ua faia foi e le au inisinia Siamani ni faʻaleleia atili i le taʻavale, o loʻo faʻaalia ai auala lautele, o le faʻatapulaʻaina o le uili (lea e faʻaleleia ai le taʻavale ma le mautu o le faʻatonuga) ma se faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tulaga uma. O mea fa'apipi'i si'i i luma e filifili, e fa'apena fo'i i le fa'agata M (lea e aofia ai le filifilia o taimi fa'afefete, ta'aloga ta'aloga ma le fa'aitiitiga ole 15mm ile kilia o le eleele).

I le taunuu mai i luga o le maketi ua fuafuaina mo le kuata muamua o le 2022, o tau o le a maketiina ai le BMW 2 Series Active Tourer i Potukale e le o iloa.

Faitau atili