Alfa Romeo Tonale. O le faʻalauiloaina o le SUV na "tuleia" i le 2022

Anonim

Faʻatulagaina e faʻaalia mulimuli ane i lenei tausaga - o le gaosiga e tatau ona amata ia Oketopa a sau - o le faʻalauiloaina o le fou Alfa Romeo Tonale , o se SUV fou o loʻo tuʻuina i lalo ole Stelvio, ua tolopoina i le tolu masina, ma o le amataga o le 2022 ua avea nei ma aso faʻamoemoe mo lona faʻalauiloaina.

O le tala fou na faʻalauiloaina e le Automotive News lea, e tusa ai ma faʻamatalaga i totonu, na faʻamaonia ai le tuai i se faʻaiʻuga na faia e lona pule sili, Jean-Philippe Imparato, o le na le talitonuina i le faʻatinoga o le plug-in hybrid variant.

O Jean-Philippe Imparato o le sa avea muamua ma Pule Sili o Peugeot, ae ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasiga i le va o le Groupe PSA ma le FCA, na tulaʻi mai ai Stellantis, Carlos Tavares, le ulu o le vaega fou, na tuʻuina o ia i le ulu o le faʻailoga a Italia.

Alfa Romeo Tonale
I le 2019, i se ala o ata, na matou vaʻaia ai le gaosiga o le Tonale. E i ai se isi mea na suia mai i lena taimi e oo mai i aso nei?

Ua uma ona matou iloa o le Tonale i le lumanaʻi, o loʻo faʻamoemoeina e le 2019 manatu o le igoa lava e tasi, o le a faʻavae i luga o le faavae tutusa e pei o le Jeep Compass, lea o le a faʻasoaina ai foi nisi masini. Aemaise, o le plug-in hybrid powertrain version 4xe (faʻaaogaina foi i le Renegade).

E lua fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i o le tapasa, tasi e 190 hp ma le isi e 240 hp ole malosi tu'ufa'atasi maualuga. O lo'o fa'asoa uma i la'ua se axle tua fa'aeletise lea e tu'ufa'atasia ai le afi eletise 60 hp, le maa 11.4 kWh ma le afi 1.3 Turbo mai le aiga GSE. O le eseesega i le va o suiga e lua o loʻo taoto i le mana o le afi penisini, ma e tuʻuina atu le 130 hp poʻo le 180 hp. Ole maualuga ole eletise ole 49 kilomita mo ia mea uma e lua.

O le fa'amoemoe o le fa'atonu fou o le Alfa Romeo o le fa'ataunu'uina lea o le fa'atinoga sili atu mai lenei fa'apipi'i fa'apipi'i o le Tonale. O lo'o tumau pea le va'ai pe o lenei fa'atuputeleina fa'aopoopo e fa'atatau i le fa'avavevave/fa'aola fa'aauau, po'o lona tuto'atasi eletise.

Alfa Romeo Tonale

Aua nei galo ia i tatou o le taimi nei "aiga" Peugeot 3008 Hybrid4, lea o le a avea foi ma se tasi o tauva o le Tonale, ma atiina ae i lalo o le "nofotupu" a Imparato, faaipoipo i le 1.6 Turbo ma le lua afi eletise, e maua ai le 300 hp o le maualuga. malosi ma le 59 kilomita o le tutoatasi.

tuai lava e manaomia

Alfa Romeo o loʻo faʻaititia nei i na o le lua faʻataʻitaʻiga, o le Giulia ma le Stelvio. O le Tonale, o se SUV e fa'atatau i se tasi o vaega sili ona tauva ma ta'uta'ua o le maketi, o le a suitulaga i le Giulietta i le va'aiga, o lona gaosiga na muta i le fa'ai'uga o le tausaga talu ai.

Po o le a lava le mafuaʻaga o le tuai, e le faigata ona malamalama i le faʻavae o Tonale i le toe faʻafouina o le faʻailoga Italia, faʻapisinisi ma tupe. E ui lava i faʻafouga na faia i le tausaga talu ai i le Giulia ma le Stelvio, ua tele tausaga e leai se faʻataʻitaʻiga fou mo Alfa Romeo. O le mea mulimuli o le 2016, ina ua ia tuʻuina atu Stelvio.

Faitau atili