Ae fa'afefea pe a fai o le sui o Punto o se Fiat 127 fou?

Anonim

O le Fiat 500 o se tala manuia moni. O se manuia o le uluai 500 ua uma ona maua mai isi faʻataʻitaʻiga: 500X, 500L, 500C ma le 500 Abarth.

O se manuia na le mafai ona toe faia e Fiat i le augatupulaga fou o Fiat Punto. O faʻafitauli tau tupe a le lalolagi (lea na tupu i le 2008) ma le maualalo o tupe maua o le vaega i Europa (maualuga voluma, ae maualalo pito), na faʻamalosia ai Sergio Marchionne, sa avea muamua ma Ofisa Sili o le FCA, e tolopo lona sui ma, mulimuli ane, e filifili e le suitulaga. i mea uma - mo mafuaaga o tupe mama ua taʻua.

I lena taimi, o se finauga ma o se faaiuga iloga foi, aua na aveesea Fiat mai se vaega o maketi lea na fai ma sui, mo le tele o lona i ai, o le fatu o le ituaiga, o lona autu autu o tupe maua ma lona manuia sili. Faitau la matou fa'apitoa e uiga i le fa'ai'uga o le Fiat Punto.

Ae fa'afefea pe a fai o le tali o le Fiat 127 fa'aonaponei?

Mike Manley, le Pule Sili fou o le FCA Group, e na o ia lava e mafai ona toe suia le faaiuga a Marchionne. Afai e mafai, e tatau ona tatou faatali ma vaai.

Fiat 127
Faʻaopoopo i ai faitotoʻa e lima ma e mafai ona avea ma sui o le Fiat Punto. O se fua fa'atatau ua uma ona fa'aogaina e Fiat ile 500 ma le 124 Spider.

Afai o le fuafuaga na tuʻuina atu ia Iuni talu ai e tumau pea le le suia, o le a tatou vaʻai i augatupulaga fou o le Fiat Panda ma le Fiat 500 i le faaiuga o le sefulu tausaga. O loʻo faʻamaonia o le Fiat 500 o le a maua se faʻasologa fou, le 500 Giardiniera - o le Fiat 500 van, i se faʻamatalaga i le uluai Giardiniera, mai le 60s.

Fiat 127
Retro totonu, ae faʻatasi ai ma mea lelei uma o le seneturi. XXI.

O le manatu e sili ona foliga mai o le 500 Giardiniera o le a fai ma sui o le toe foʻi mai o Fiat i le vaega B. O lenei, pe afai o le 500 Giardiniera e mulimuli i le faʻataʻitaʻiga a le Mini, lea e sili atu le tele o le Clubman ma o se vaega i luga aʻe o le tolu-faitotoa Mini. .

Ae, ina ua uma ona e vaʻai i nei ata o le Fiat 127 faʻaonaponei, e te leʻi i ai i se lagona e vaʻai i se Fiat 127 i luga o le auala?

Ae fa'afefea pe a fai o le sui o Punto o se Fiat 127 fou? 2227_3

O le toe fo'i mai lea o se tasi o fa'ailoga a le fa'ailoga. Ole fua tutusa e pei ole 500 ma le 124 Spider, ua fa'aoga nei ile Fiat 127.

E tasi le mea e mautinoa, o lenei faʻaliliuga na i ai se aafiaga tele e oʻo lava ia Lapo Elkann, suli o Gianni Agnelli (sa avea muamua ma Pule Sili o le Fiat Group ma o se tasi e ona le malo o le faʻailoga), na lafoina se feʻau i luga o lana Facebook e faʻamalo ai ia David Obendorfer, le tusitala o nei mea. manatu.

Fiat 127

Faitau atili