Amata malulu. Le laupepa e mafai ai ona e faʻalogoina "le leo o Fiat Uno"

Anonim

Matou te iloa le auala e mafai ai e faʻailoga ona faia lena laasaga faʻaopoopo e faʻalauiloa ai a latou oloa fou. E leai se eseesega i le lalolagi taʻavale - e mafai ona avea o se mea na tupu, o se ofo faʻatau poʻo se faʻasalalauga faʻasalalauga muamua.

E tusa ai ma le faalauiloaina o le Fiat One , Le suitulaga mo le 127, e leai se mea na totoe - o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga fou na faia i Cape Canaveral, le faavae o le NASA mai le mea na faʻasalalau ai rockets i le vanimonimo - ma e oʻo lava i se faʻasalalauga faigofie faʻalauiloa na i ai se paʻi faapitoa.

E pei ona e vaʻai i le vitio, o lenei mea o loʻo i ai se tamai tisiki palasitika ma se faʻamaumauga o se feʻau. O le tamaitusi lava ia na aofia ai le auala e faʻalogo ai i faʻamaumauga, o loʻo i ai se nila ma se potu resonance lea na fausia e ala i le punou o le tamaitusi e pei ona faʻaalia. Ina ia fa'alogo, na'o lou kiina o le telefoni i lou tamatamailima - muamua ma matua'i, manaia tele...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili