Na matou suʻeina le DS 3 Crossback. O fea e filifili? Petrol po'o tiso?

Anonim

Tuuina atu i le Paris Salon, le DS 3 Crossback o le peti o le ituaiga Farani i le vaega (matua) faatauva o SUVs compact, e oo lava i le "faamamalu" o le debuting le tulaga CMP lea e faasoa atu i le Peugeot 208, 2008 ma e oo lava i le fou Opel Corsa.

E maua i penisini, tiso ma e oo lava i afi eletise, i le lotolotoi o le tele o le "tele" o se fesili toetoe lava a leai se taimi e tulaʻi mai: e sili atu le filifili mo le penisini po'o le tiso? Ina ia iloa na matou faʻataʻitaʻiina le 3 Crossback ma le 1.5 BlueHDi ma le 1.2 PureTech, i le 100hp version ma le ono-speed manual gearbox.

E pei o le DS 7 Crossback, i le 3 Crossback, na manaʻo le DS e peti i luga o le eseesega ma e faʻaliliuina i se talosaga e tumu i faʻamatalaga faʻamatalaga e pei o le fausiaina o le faitotoa poʻo le "fin" i luga o le pou B - o se faʻamatalaga i le DS 3 muamua.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

O le DS Bastille-inspired Diesel version e tele peti i le chrome.

O le mea moni, e pei o le French haute couture lea e fai mai DS e maua mai ai musumusuga, o le DS 3 Crossback o loʻo tuʻuina atu se sitaili e "alofa i ai pe inoino i ai". I le tagata lava ia, i lenei mataupu, o aʻu faitioga e pa'ū i luma ma le tele o mea faʻapitoa ma maualuga tele se sulugatiti (aemaise lava pe a uma le pou B).

I totonu ole DS 3 Crossback

E le gata i lea o le i ai o afi eseese, o le DS 3 Crossbacks na matou faʻataʻitaʻiina e iai foʻi tulaga eseese o meafaigaluega ma ... eseese musumusuga. O le iunite Diesel sa i ai le So Chic level ma le DS Bastille musumusuga, ae o le penisini sa faʻapipiʻiina i le tulaga o meafaigaluega o le Performance Line ma le musumusuga tutusa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

O le musumusuga a le DS Bastille e maua ai e le DS 3 Crossback se foliga sili atu ona lalelei ma le fale o loʻo faʻaaogaina mea enaena ma mea lelei.

O le filifiliga i le va o musumusuga e lua, e sili atu i mea uma, o se mataupu o le tofo. I tulaga uma e lua, o mea o loʻo faʻaaogaina e lelei ma manaia i le paʻi (i lenei tulaga, o le T-Cross e mamao ese), ma na o le pau le faʻanoanoa o se faʻapotopotoga faʻaleleia e faʻamutaina ai le "pasia o le pili" i nisi mea. fola leaga.

DS 3 Crossback 1.2 Puretech

Na o le pau lava le auala e fetuutuunai ai le vevela o le fale e ala i le touchscreen, o se fofo le aoga ma fai si tuai (e talia se poloaiga faaletino).

I tulaga o ergonomics, e mafai e le DS (ma e tatau ona) mafaufau e uiga i le faia o ni faʻaleleia atili, talu ai o le tele o faʻatonuga (e pei o faʻamalama, faʻamau faʻamalama ma aemaise lava le faʻataʻitaʻiga) e aliali mai i nofoaga "ese". E mana'omia fo'i le fa'amasani o fa'amau po'o le pa'i ona e fa'afuase'i ona tatou fa'aosoina i nisi o taimi.

DS 3 Crossback 1.2 Puretech

O le meafaifaaili numera e lelei ona faitau ae fai si la'ititi.

Ae mo le avanoa e nofo ai, o loʻo i ai i se tulaga lelei, ma e sili atu nai lo le avanoa mo tagata matutua e toafa e malaga ai i le mafanafana ma se pusa ato ma le 350 lita. Ae ui i lea, oi latou e malaga i nofoa pito i tua e iu lava ina faʻalavelaveina e le maualuga o le sulugatiti ma le leai o ni sockets USB.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

I tua atu o le faafitauli tele e le o le leai o se avanoa ae o le maualuga o le sulugatiti. O le mea sili e fetaui lelei mo i latou e le fiafia e faimalaga ona latou te le iloa atu le auala.

I le uili o le DS 3 Crossback

O le taimi lava e nofo ai i le uili o le 3 Crossback, ua tuʻuina mai ia i matou ni nofoa faʻalelei e le gata ina fesoasoani i le sailia o se tulaga lelei avetaʻavale, ae e lelei foi mo (matua) malaga umi. O le vaʻaia, i le isi itu, e faʻalavelaveina e mea faʻalelei, e mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻamalama o faʻamalama pito i tua ma le tele C-poutu.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

DS 3 nofoa fa'asaga i tua e mafai ai mo malaga umi i le mafanafana.

I faaupuga faʻamalosi, o le DS 3 Crossback e sau ma se faʻamalologa faʻatulagaina mo le faʻamafanafanaga, lea e iʻu ai i le faʻaleagaina o le mataupu malosi, faʻaalia nisi o faigata i le taofi o gaioiga a le tino pe a feagai ma faʻalavelave, poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le itu, i le isi itu, e sa'o ma tuusao q.b., ae e le o se faasinomaga, e mamao, mo se faataitaiga, mai le Mazda CX-3.

Afai o le fa'amalologa e leai se fa'amalieina tele i se ta'avale fa'amaoni, a itiiti mai i malaga umi po'o luga o auala gaoa e i'u ai i le taui, fa'amautinoa le fa'amafanafanaga i le ta'aloga atoa ma fa'atasi ma le "a'oga Falani" sili.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

O le filifiliga i le va o musumusuga, e sili atu i mea uma, o se mataupu o le tofo.

Otto po'o le Diesel?

Mulimuli ane, tatou te oʻo mai i le fesili tele o la tatou faʻatusatusaga: o afi. O le mea moni, o nei mea e matua ese lava pe a oʻo i le faʻatinoga e foliga mai e pei o Yin ma Yang.

O le uiga autu o le Diesel propellant, le 1.5 BlueHDi, o le tamaoaiga, ma le taumafaina i le tele o 5.5 l/100 kilomita (i luga o le auala tatala latou te alu i lalo i le 4 l/100 km). Ae ui i lea, o le pusa umi ma le leai o se agaga i le maualalo o le rpm, e iu lava ina fai si le fiafia i le faʻaogaina o lenei afi i le saoasaoa vave poʻo totonu o le taulaga, e sili atu le filifili mo le feololo.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI
O le "fin" i luga o le pou B o se tasi o faletusi muamua o le DS 3 Crossback ae e afaina ai (tele) le vaʻaia mo i latou o loʻo faimalaga i nofoa pito i tua.

Ua uma nei le 1.2 PureTech, e ui lava e le sili atu le malosi nai lo le 1.5 BlueHDi (e iai le 100 hp pe a faʻatusatusa i le 102 hp Diesel) e totogi mo le leai o se agaga na tuʻuina atu e Diesel. E a'e ma le loto malie ma fa'aalia le tele o avanoa mai pulega maualalo, i taimi uma e mafai ai ona ofoina atu le fa'atauga lelei, i le fale o le 6.5 l/100 kilomita.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI

O fea le taavale sa'o mo a'u?

Ina ua uma ona maua le avanoa e ave ai le DS 3 Crossback ma le penisini ma le tiso afi ma faʻaputu (tele) kilomita i tua o le uili o le faʻataʻitaʻiga DS tutoʻatasi lona lua, o le mea moni o le tali i le fesili matou te fesili atu ia te oe e foliga faigofie.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI
O pa'u maualuluga e fa'amautinoa ai tulaga lelei o le mafanafana.

Po'o le a lava le afi, o le DS 3 Crossback e fa'amaonia e avea o se filifiliga lelei mo se aiga talavou o lo'o sailia se fa'alelei, fa'aauupegaina lelei, vateatea ma, i lenei tulaga, SUV fa'apitoa ma se sitaili e matua'i ese mai le tauvaga.

A oo i le taimi e filifili ai lau afi, afai e te le faia ni kilomita se tele, filifili le 1.2 PureTech. O le faʻaaogaina e maualalo tele ma o le manaia o le faʻaoga e sili atu i taimi uma, aemaise lava pe a tatou manaʻomia se tali mai le afi. Diesel, i lenei tulaga, naʻo le talafeagai pe afai o lau mileage faaletausaga o loʻo i le sefulu afe o kilomita.

DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI
O 'au e toe fa'afo'i e manatua ai fa'ata'ita'iga fou a Range Rover.

Mulimuli, se faʻamatalaga i le tau. O le 1.5 BlueHDI version na matou fa'ata'ita'iina e 39,772 euros ma le 1.2 PureTech version, 37,809 euros. (e sili atu i le 7000 euros uma i filifiliga) . Naʻo le tuʻuina atu ia te oe o se manatu, o le Hyundai Tucson ma le 1.6 CRDi o le 116 hp (ioe, e le o se tauvaga, o loʻo taʻalo i se vaega o loʻo i luga), o loʻo i ai se tulaga tutusa o meafaigaluega ma e ofo ai e sili atu le fegalegaleai e ave, tau 36. 135 euros, o se mea e te mafaufau ai - o se faʻamalositino mama, ae o le faʻatauina o se taavale e seasea ...

Fa'aaliga: Tulaga o lo'o puipui ile pepa fa'amatalaga o lo'o i lalo e fa'asino tonu ile DS 3 Crossback 1.2 PureTech 100 S&S CVM6 Performance Line. O le tau faʻavae o lenei faʻasologa o le 30,759.46 euros. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 37,809.46 euros. Ole tau ole IUC ole 102.81 euros.

Faitau atili