Leon Sportstourer e-HYBRID. Sa matou fa'ata'ita'iina le fa'a'auma muamua a le SEAT

Anonim

Ina ua uma ona suʻeina le FR 1.5 eTSI (mild-hybrid) version, sa matou toe feiloaʻi ma le van Spanish e suʻe ai lana faʻaoga faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi, le SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID.

O le SEAT muamua "plug-in" faʻataʻitaʻiga ma faʻapipiʻi lelei ana meaʻai fefiloi o electrons ma octanes i fafo, ma na o le pau lava le "lipoti" elemene o le faitotoa faʻapipiʻi i luga o le fender pito i luma (mai le itu o le avetaavale) ma se tamai logo i luga o le. tua.

O le tala lena, i se iloiloga faʻalelei e faʻapitoa e pei ona faʻatatau, ou te taʻutino atu ou te fiafia i foliga o le Leon Sportstourer fou. O le tausisia o se tulaga faʻapitoa, o le van Sipaniolo e sili atu le faʻaogaina o le vaʻaia nai lo le muamua.

Nofo Leon Hybrid

Pe ona o le moli moli e sopoia le pito i tua pe ona o le tele o ona fua, o le mea moni o soʻo se mea na ou alu i ai ma lenei SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID ou te leʻi alu e aunoa ma le matauina ma e mafai ona iloa, ou te faʻamoemoe, o se “faamatalaga lelei.” i le faiga o le talosaga a Martorell.

Ma i totonu, o ā suiga?

Afai i fafo o elemene eseese e faʻatusatusa i le isi Leon Sportstourer e tau le maua, i totonu e toetoe lava a leai ni mea. I lenei auala, naʻo le menus faʻapitoa i luga o le meafaifaʻaili ma le infotainment system e faamanatu mai ai ia i matou o lenei SEAT Leon Sportstourer o loʻo "faʻapipiʻiina" foi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le isi vaega, o loʻo faʻaauau pea ona i ai se tasi o fale sili ona faʻaonaponei i le vaega (i lenei tulaga, o le evolusione pe a faʻatusatusa i le augatupulaga talu ai e ofoofogia), malosi ma faʻatasi ai ma mea vaivai i vaega e savali ai mata (ma lima). sili.

Nofo Leon Hybrid

O totonu ole SEAT Leon Sportstourer e iai se foliga fa'aonaponei.

O le i'uga e lelei ma e na'o le fa'anoanoa ona o le toeitiiti atoa le leai o ni fa'atonuga fa'aletino ma ki ala 'alo. I le auala, e uiga i nei mea e naʻo le tolu i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu (lua mo le vevela o le tau ma le tasi mo le leo o le leitio) ma o le mea moni o loʻo i ai i luga o le tactile ma e le faʻamalamalamaina i le po e itiiti lava le lagolago. lo latou faaaogaina.

I le vateatea mataupu, pe i luma po'o nofoa pito i tua, Leon Sportstourer ola i luga o le faatulagaga sili ona masani, faʻaaogaina le tulaga MQB e ofoina atu tulaga lelei o le nofoia.

Nofo Leon Hybrid
E o'o lava i totonu o le fa'amafanafanaga totonugalemu o lo'o i ai le tele o fa'atonuga fa'aletino.

Ae mo le vaega o ato, o le manaʻoga e faʻaogaina le 13 kWh maa o lona uiga o lona gafatia na faʻaititia i le 470 lita, o se tau e matua maualalo ifo nai lo le masani 620 lita, ae o loʻo oʻo lava i le tulaga masani o galuega a le aiga.

Nofo Leon Hybrid
Na va'aia e le ogalaau le fa'aitiitia o le malosi e fa'aoga ai ma'a.

O le "na'o" le lomiga sili ona mamana

I le faaopoopo atu i le avea ma suiga sili ona siʻosiʻomaga o le Leon range, o le plug-in hybrid version e sili ona malosi, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia maualuga o le 204 hp, o le taunuuga o le "faaipoipoga" i le va o le 1.4 TSI o le 150 hp ma le afi eletise o le 115 hp (85 kW).

E ui lava i numera faʻaaloalogia ma luga atu o loʻo ofoina mai e le tauvaga (o le Renault Mégane ST E-TECH, mo se faʻataʻitaʻiga, tumau i le 160 hp), aua e te faʻamoemoeina soʻo se manaʻoga taʻaloga mai Leon Sportstourer e-HYBRID.

Nofo Leon Hybrid

I le 3.6 kW charger (Wallbox) o le maa e molia i le 3h40min, ae i le 2.3 kW socket e ono itula.

E le faapea o faafiafiaga e le manaia (lea e i ai), ae o lona taulaʻi i galuega a le aiga ma le tamaoaiga o le faʻaaogaina, o se vaega e mafai ona faʻatauvaʻa ai le Diesel proposals.

E le gata i lea, i le faaopoopo atu i le faʻatagaina o matou e malaga i le 64 km i le 100% eletise eletise (e aunoa ma ni popolega tau tamaoaiga ma i luga o se auala ma le tele o auala tele na mafai ona ou ufiufi i le va o le 40 ma le 50 km e aunoa ma le faʻaogaina o le octane), o lenei Leon pea pulea e matua tamaoaiga.

Nofo Leon Hybrid
Uaea moli, o se vaaiga masani masani i lalo o le pulou.

E le o le faitauina o vaitau o loʻo i ai (tele) o le tau o le maa ma o loʻo mafai ai e le faʻaogaina lelei ma le lelei o le hybrid system ona maua le averesi o le 1.6 l / 100 km, pe a uma le totogi ma amata ona galue le SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID. o se hybrid masani, o le averesi savali e 5.7 l / 100 km.

O le agai atu i le mataupu malosi, o le van Sipaniolo na mafai ona tuʻufaʻatasia lelei le faʻamafanafanaga ma le amio, faʻapea o se tulaga sili atu le paleni nai lo le fiafia, e fetaui lelei ma ana galuega faaleaiga.

Nofo Leon Hybrid
I le pito i tua e sili atu le avanoa mo tagata matutua e lua pe lua nofoa tamaiti.

E ui o le iunite na faʻataʻitaʻiina e leʻi iai le DCC (Dynamic Chassis Control), o le taʻavale na faʻamaonia e saʻo ma saʻo, o le puleaina o gaioiga o le tino e ausia lelei ma le mautu i luga o le alatele e mulimuli i le ala o ona "tausoga" Siamani.

SEAT Leon Hybrid
O galuega sa filifilia muamua e ala i se faamau ua siitia atu i le infotainment system. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea lea na matou filifilia ai le 100% eletise eletise. Pe sa taugata tele le maua o se faamau mo lea mea?

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

O le SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID ua fa'amaonia ai na faia e SEAT "meaa'oga" a'o le'i tu'uina atu lana ulua'i fa'apipi'i fa'apipi'i.

I le uma, i uiga lelei ua uma ona iloa i le talosaga Sipaniolo e pei o le avanoa e nofo ai, foliga manino poʻo le malosi, o le SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID e aumaia ai le malosi sili atu nai lo nisi o ana taʻaloga autu ma se faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi lelei. .

Nofo Leon Hybrid

Pe o le taavale sa'o mo oe? Ia, i lenei tulaga atonu e sili atu ona e maua se calculator. E moni o loʻo i ai le 204 hp ma se mea manaia mo le teuina, e le itiiti ifo le moni o lenei fesuiaiga tau mai le 38 722 euros.

Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu, o le Leon Sportstourer ma le 1.5 TSI o le 150 hp e mafai ona averesi i le itulagi o 6 l / 100 km ma o loʻo avanoa mo le 32 676 euros sili atu.

O le a le uiga o lenei mea? O lona uiga, e pei o Diesels, o le plug-in hybrid proposal e aliali mai, e foliga mai, o se fofo lelei mo i latou o loʻo faimalaga i le tele o kilomita i aso uma, aemaise lava i taulaga ma taulaga, lea e aoga ai le mafai ona savali i le eletise mo le tele o kilomita o le a mafai ai se sefe mata'ina i tau suauu.

Faitau atili