Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL

Anonim

e uiga i le mea fou Toyota GR Yaris toetoe lava o mea uma ua uma ona tusia. E le na'o se isi ta'avale ta'aloga. O se ta'avale ta'aloga o se "ituaiga" na matou manatu ua fa'aumatia: o fa'apitoa fa'atasi.

Fanau mai i le tauvaga, o le Toyota GR Yaris o se molimau i le malosi o Toyota i luga o le laupapa. I le tausaga lava lea, na faʻalauiloa ai e Toyota se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le lumanaʻi o le taʻavale, le Toyota Mirai, ma faʻalauiloa foi le GR Yaris, o se faʻataʻitaʻiga na alu i le taimi ua tuanaʻi e laveai ai se fesoʻotaʻiga i le tauvaga na matou manatu ua leiloa.

Ose mea e ofo ai i uili uma ma le turbo

E le o leiloa. Na folafola atu e Akio Toyoda i le amataga o lana nofoaiga i le faauluuluga o taunuuga o le faailoga Iapani e faapea "le vaitau o Toyotas le fiafia" ua uma. Matou te talitonu. Matou te leʻi faʻamoemoe e faʻapea ...

Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL 2283_1

E pei ona e vaʻai i nai minute o loʻo sosoo mai o lenei vitio e Razão Automóvel i luga o YouTube, o le Toyota GR Yaris na sili atu nai lo o matou faʻamoemoega sili. Fa'amau, mamana, malie ma sili ona aoga. O se ta'avale "a'oga tuai" fa'atasi ai ma tekonolosi fou ma manatu mai le World Rally Championship.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Si'i luga le pa ma le Toyota GR Yaris

A o matou amata i le taʻua, toetoe lava o mea uma na tusia e uiga i le Toyota GR Yaris. O le mafuaaga lena na matou filifili ai e sii i luga le pa. Ua matou tu'u fa'atasia fa'aliliuga e lua e sili ona fa'apitoa o lenei "pocket-rocket" Iapani mo le ulu i le ulu. Le Toyota GR Yaris i le Extreme Rally ma Extreme Premium specs.

Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL 2283_2

E lua faʻataʻitaʻiga e fausia i luga o le faʻavae e tasi e ofoina atu ni faʻamatalaga eseese. Ofo i le tau tutusa i Potukale, 48 990 euros , faasino i le au faalogologo eseese teisi.

O le Extreme Premium e ofoina atu le tele o mea fa'amafanafana ma tekonolosi, a'o Extreme Rally e fa'atau mea uma i luga o le ta'avale ta'aloga.

Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL 2283_3

I le faʻatinoga, o le JBL's head-up display system ma premium sound system (i isi meafaigaluega) e tuʻuina atu le avanoa i ni eseesega faʻapipiʻi e lua ma nai isi eseesega tatou te auiliiliina i lenei vitio.

I Potukale, mo le au Potukale

O le vitio na e matamata i ai o le taunuuga o le galuega a se vaega tele. O se 'au o loʻo i ai mo oe, ma e manaʻomia oe e faʻaauau pea ona tuputupu aʻe. Ua toeitiiti atoa le 10 tausaga mo Ledger Automobile, ma e tele lava a tatou mea e ao ona ausia.

Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL 2283_4
Faʻafetai faʻapitoa ia Rui Madeira, World Rally Champion (vasega gaosiga), ma le pulega a Baía do Tejo SA mo le lagolagoina o le gaosiga o lenei vitio.

Ina ia faʻaauau pea ona lagolagoina i matou, na o le pau lava le mea e tatau ona e faia o le faia lea o mea e fai e le faitau afe o tagata i aso uma: asiasi i la matou upega tafaʻilagi, lesitala i la matou YouTube channel ma faʻasoa a matou mea.

Talu mai le 2019, o Razão Automóvel sa sili ona faitau faʻapitoa faʻapitoa i Potukale. I le 2021 matou te folafola atu e siitia atili le pa. Matou te fa'amoemoe ia te oe?

Toyota GR Yaris (261 hp) ile vitio. Ua matou tu'ufa'atasia vaega e lua MOST RADICAL 2283_5
E te fia va'ai atili i tua o vaaiga ata o lenei vitio? gauai atu i le Ledger Automobile Instagram.

Faitau atili