Linda Jackson. E iai le pule sili fou a Peugeot

Anonim

Faatasi ai ma le faaiuga o le tuufaatasiga i le va o le Groupe PSA ma le FCA, lea na tulai mai ai le vaega fou o taavale Stellantis, ua amata le "siva siva", o lona uiga, o le a i ai ni foliga fou i luma atu o le tele o le 14 ituaiga o taavale o loʻo avea ma vaega. o le vaega fou. O se tasi o ia mataupu o le Linda Jackson , o ia lea e suitulaga i le pule sili o le Peugeot brand.

O Linda Jackson na tauaveina le matafaioi sa nofoia muamua e Jean-Philippe Imparato, o le ua tuua Peugeot e suitulaga i le Alfa Romeo.

O le pule fou a Peugeot, e ui i lea, e le o se mea fou i le matafaioi o le muamua atu i se ituaiga taavale. Afai e masani lona igoa, ona o ia na taʻitaʻia Citroën mai le 2014 e oʻo i le faaiuga o le 2019, na nafa ma le toe faʻatulagaina ma le tuputupu aʻe faapisinisi o le lauiloa Farani.

Peugeot 3008 Hybrid4

O le galuega a Linda Jackson i le Groupe PSA na amata, e ui i lea, i tua atu i le 2005. Na amata o ia o le CFO o Citroën i Peretania, ma faia le matafaioi tutusa i le 2009 ma le 2010 i Citroën Farani, ma siitia, i le tausaga lava lea, i le Pule Sili mai Citroën i totonu o Peretania ma Aialani, aʻo leʻi faʻataunuʻuina nofoaga o le Farani faʻailoga i le 2014.

Fa'asoa i la matou nusipepa

A'o le'i auai i le Groupe PSA, ua leva ona i ai le poto masani fa'apolofesa a Linda Jackson i le pisinisi tau ta'avale, o le mea moni, o lana galuega fa'apolofesa atoa na fa'aalu i lenei pisinisi talu ona maua le MBA (Master of Business Administration) i le Iunivesite o Warwick. Sa ia umia tulaga eseese i le itu tau tupe ma pisinisi mo le Jaguar, Land Rover ma (defunct) Rover Group ma MG Rover Group brands, a o lei auai i le vaega Farani.

E le gata i lea, i le 2020, na tofia ai o ia e taʻitaʻia le atinaʻeina o le Groupe PSA's portfolio of volume brands e faʻamalamalama atili ai ma faʻaeseese le tulaga o nei faʻailoga - i le taimi nei ma 14 faʻailoga i lalo o le tasi taualuga, o se matafaioi e foliga mai o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina atoatoa. e i ai i Stellantis.

Faitau atili