E leai se isi mea. O iunite uma ole Alfa Romeo Giulia GTA ma Giulia GTAm ua fa'atauina

Anonim

O se mataupu o le taimi. Fa'atapula'a na'o le 500 iunite, le Alfa Romeo Giulia GTA ma GTAm o le a le avanoa mo se taimi umi ma o lea ua fa'ailoa mai e le Italian brand ua uma ona fa'atau uma iunite.

Faatasi ai ma se tau i Potukale o le 215,000 ma le 221,000 euros, i le faasologa, o le Giulia GTA ma GTAm na vaʻaia le tele o numera o iunite faʻatau atu i Saina, Iapani ma, manaia, i Ausetalia.

E alu e aunoa ma le fai atu ua faanumera uma ma, i le amanaia o le seasea o le transalpine faʻataʻitaʻiga, e le o se faʻateleina le fai atu ua uma ona ausia le tulaga o se mea o le aoina.

Alfa Romeo Giulia GTAm

Ae mo tagata fiafia o le Alfa Romeo Giulia GTA ma GTAm, latou te leʻi faʻatauina se taavale. Afai e te manatua, o le a maua e le au fa'atau e 500 se kosi aveta'avale i le Alfa Romeo Driving Academy ma se pusa fa'atauva'a fa'ato'a atoatoa: Bell helmet, suti, seevae ma totigilima mai Alpinestars.

Le Alfa Romeo Giulia GTA ma GTAm

Faʻavae i luga o le Giulia Quadrifoglio, o le Giulia GTA ma le GTAm e faʻamoemoe eseese. O le mea muamua e taulaʻi i le ofoina atu o le maualuga o le faʻatinoga i luga o le auala, ae o le lona lua o loʻo faʻamoemoe e faʻapipiʻi uma le lelei i le aso o le taʻavale.

E masani i mea uma e lua o le faʻaleleia o le aerodynamics, o le taumafa faʻalogo (latou te mamafa 100 kg itiiti ifo nai lo le Quadrifoglio) ma le faʻateleina o le mana. Muamua ma le 510 hp, o le uluai Ferrari V6 ma le 2.9 l malosi na vaaia le siitia o le mana i le 540 hp faʻafetai i le faʻaaogaina o le alumini vaega i totonu ma le faʻaopoopoga o se laina tapuni na tuʻuina atu e Akrapovič.

Faʻafetai i nei mea uma, o le Alfa Romeo Giulia GTA e mafai ona ufiufi 0-100 km / h i le na o le 3.6 sekone, faʻaalia ai le saoasaoa maualuga o le 300 km / h.

Faitau atili