O galuega fa'atino ma le tele o a'afiaga i totonu o le Honda HR-V e sili ona maaleale

Anonim

E leʻi umi ae o se tasi o manatu autu i le tuʻuina atu o le Honda HR-V fou ma folafola atu e faʻaauau pea ona talanoaina. O loʻo ou talanoa e uiga i le Japanese SUV Air Diffuser System, lea e faʻaalia ai se manatu fou o le ea malulu.

O va'a fa'atusa-L o lo'o tu'uina i tulimanu pito i luga o le dashboard e maua ai e pasese uma le manava o le ea fa'anatura e taofia ai le tafe sa'o o le ea i tagata o lo'o nofoia, ma avea ai o se fofo sili atu ona maaleale nai lo mea masani. Ua fa'amaonia e Honda o le "foliga lea e sili ona a'afia ai totonu" o le HR-V fou.

O le faiga o le a iai ni auala ma'oti se tolu: masani, fa'atasi ai ma le fa'agasolo o le ea i luma; Air Diffusion System, lea e fa'atupuina ai se ea lamolemole; Tapuni, lea e tapunia ai le ea.

Honda HR-V e:HEV

A filifilia le Air Diffusion System mode, e fa'atonu le ea i luma o fa'amalama, faia ai se ituaiga o pupuni ea mai le itu ma luga a'e o le pasese.

O lenei fofo o loʻo i ai se galuega faʻalua: i le taumafanafana, o le vevela e tuʻuina atu e faʻamalama o le itu e "faʻaleaogaina" e lenei pupuni ea; i le taumalulu, maua foi pasese nofoa pito i tua ea mafanafana fuafuaina mai le faamafanafanaga luma.

O lenei fa'atulagaina o savili fou e fo'ia ai se fa'afitauli i savili fa'aleaganu'u o lo'o fa'aletonu ai le pasese ona o le sa'o sa'o o le ea i luga o latou. O le taunuuga o se lagona o le ea ma se siosiomaga sili atu le mafanafana i totonu mo pasese uma.

Yoshitomo Ihashi, le Ta'ita'i Poloketi Tele a Honda

Honda HR-V: o afea e taunuu ai?

O le Honda HR-V Hybrid fou o le a maua i Europa i le faaiuga o le 2021 ma na'o le Honda's e:HEV hybrid technology, lea e tu'ufa'atasia ai afi eletise se lua - tasi le traction ma le isi o se afi afi - e feso'ota'i ma se afi penisini i-VTEC. mai le 1.5 lita o le taamilosaga Atkinson ma le 106 hp mo le maualuga o le mana o le 131 hp ma le 253 Nm o le maualuga maualuga na lafoina i le pito i luma.

I le taimi o le faʻaaogaina, o le afi afi i totonu e toetoe lava faʻaaogaina e fai ma afi afi e faʻapipiʻi ai le maa, faʻapipiʻi i lalo o le fola o le ogalaau, lea e faʻamalosia ai le afi eletise.

Honda HR-V

E naʻo le maualuga o saoasaoa (e pei o luga o le alatele), o le afi penisini e faʻaaogaina e faʻanofo saʻo ai uili, o se fofo sili atu ona lelei e tusa ai ma Honda, lea e mafai ai mo le faʻaogaina o le taumafa.

O tau o le SUV hybrid fou o le ituaiga Iapani e leʻi iloa.

Faitau atili