Audi R8 "Green Hell". O le ala lena e te faamanatuina ai manumalo e lima i le Nürburgring

Anonim

I le vaʻaia o le R8 LMS na manumalo i le Nürburgring 24 Hours lima taimi talu mai le 2012, na lagona ai e Audi ua oʻo i le taimi e faʻafetai ai i le faʻataʻitaʻiga manuia ma fatuina le Audi R8 "Green Hell".

O lenei faʻasologa faʻapitoa e tuʻuina atu ai le tino i se paolo faapitoa o le lanu meamata (e mafai foi e tagata faʻatau ona filifili e valiina le tino i le paʻepaʻe, uliuli poʻo le efuefu) faʻaosofia e le lanu lanu faʻaaogaina e le numera 1 R8 LMS o le au Audi Sport Team Phoenix.

I fafo foi, i le faaopoopo atu i le 20 "uila i le uliuli ma le mumu, o loʻo i ai le A-poutu, o le taualuga ma le pito i tua o loʻo ufiufiina e se ata uliuli matte, ma faʻaalia numera manino i luga o faitotoʻa i le faʻaaloalo i faʻataʻitaʻiga tauvaga.

Audi R8 Green Hell

O faʻamatalaga lanu uliuli e faʻaalia foi i luga o le diffuser pito i tua ma apaʻau ma luga o le faʻata.

A'o totonu, o le Audi R8 "Green Hell" na maua ai nofoa mama ma teuteu i Alcantara ma le lanumeamata-lanumoana su'isu'i i luga o le fa'amafanafanaga ogatotonu, uili uili, fa'amau lima ma luga o le vaega pito i luga o le mea faifa'aili.

Audi R8 Green Hell

I masini e leai se mea fou

E ui o mea fou o loʻo faʻaalia i fafo ma totonu, i totonu o le masini, na filifili Audi e faʻatumauina tutusa mea uma.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, o le Audi R8 "Green Hell" o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina se V10 ea ma le 5.2 l o le gafatia faʻapipiʻiina i se tulaga tutotonu e maua ai le 620 hp.

Audi R8 Green Hell

O le fa'ailoga "Green Hell" e le fa'ailoaina.

O le faʻasalalauga o loʻo nafa ma se faʻasalalauga faʻapitoa e fitu-saosaoa S tronic lea e tuʻuina atu le mana i uili e fa e ala i le "faavavau" quattro system.

O nei mea uma e mafai ai e le R8 "Green Hell" ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le 3.1s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 331 km / h.

Audi R8

O le R8 "Green Hell" o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea e faʻaosofia ai o ia ma o loʻo ia taumafai e faʻaaloalo.

Fa'atapula'a ile 50 iunite, o lenei fa'asologa fa'apitoa e va'aia ona tau amata ile €233,949 i Siamani.

Faitau atili