Opel Astra fou ua taunuu i le 2022 ma ua uma ona maua i ata sipai

Anonim

Fa'alauiloa i le 2015, le tupulaga o lo'o iai nei o Opel Astra o le, faatasi ai ma le Insignia, o se tasi o toega mulimuli o le vaitau na i ai le ituaiga Siamani o le General Motors, ma ua lata ona sui.

Faʻavae i luga o le faʻavae o le Peugeot 308 i le lumanaʻi (o se faʻafouga fou o le EMP2), o le Astra fou o loʻo fuafua e taunuu i le 2022 ma ua uma ona faʻataʻitaʻiina, ua maua i se faasologa o ata sipai e mafai ai ona tatou vaʻai i ona foliga.

E ui i le tele (ma le lanu samasama) camouflage, e mafai ona vaʻaia se suiga mataʻutia pe a faʻatusatusa i le taimi nei i le tulaga o sitaili.

Opel Astra sipai ata

O a suiga?

I le faʻamasinoina o ata sipai na matou maua, e foliga mai o le folafolaga na faia e Mark Adams, o le faatonu o le mamanu a Opel, o le i faʻamatalaga i Peretania i Autocar na taʻua ai "o le a le Mokka mo lana vaega, o le Astra o le a mo le vaega C. ”, o le a le mamao ese mai le mea moni.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le pito i luma, e ui lava i le faʻailoga, e mafai ona e vaʻaia o le Astra fou o le a faʻaalia "le foliga fou o le German brand", e taʻua o Opel Vizor.

I le pito i tua, o lamepa e foliga mai na maua mai ai musumusuga mai le Mokka fou, o le faʻataʻitaʻiga lea na faʻaalia ai e le Siamani le gagana mamanu lea, i sina mea itiiti, e tatau ona pulea uma ana faʻataʻitaʻiga.

Opel Astra sipai ata
I lenei ata, e mafai ona faʻamaonia o le a faʻaaogaina e Astra se faʻasalalauga faʻasalalau, tutusa ma le mea na tupu ia Mokka.

O le ā ua uma ona tatou iloa?

I le manatuaina o le a faʻavae i luga o le evolusione o le EMP2 platform, e foliga mai o le Opel Astra fou o le ai ai se 100% eletise eletise.

Ae ui i lea, e le o lona uiga o le Astra o le a le "talia" le eletise, ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e toetoe lava mautinoa, o se mea ua uma ona matou vaʻaia o tupu i luga o le Opel Grandland X.

sipai ata opel astra

I lenei auala, e foliga mai o le a tatou maua se plug-in hybrid Astra faʻatasi ai ma le uili pito i luma ma le 225 hp o le mana tuʻufaʻatasia ma le isi, sili atu le malosi, ma le 300 hp o le mana tuʻufaʻatasia, uili uma ma, masalo, ma le igoa GSi, faʻapea e pei o le taʻaloga taʻaloga o le laina.

Ma le mea mulimuli, i le amanaia o le a faʻaaogaina se PSA platform, o le tele o afi Astra o loʻo faʻatau atu nei e tatau ona lafoaʻia - o loʻo i ai uma 100% Opel - faʻatasi ai ma le Astra fou o loʻo faʻaogaina le PSA mechanics.

Faitau atili