Na matou fa'ata'ita'iina le SEAT Ateca fa'afouina. Sa laitiiti se suiga, ae sa lava?

Anonim

Faatasi ai ma le silia ma le 300 afe iunite faʻatau atu talu mai le 2016, o le NOFOA Ateca o se tulaga ogaoga o le manuia i totonu o le ituaiga Sipaniolo ma ia tausia i lena auala, na maua ai e le SUV se faʻafouga talafeagai.

I le taimi nei, i le avea ai ma se toe faʻaleleia, o le "fua" na faʻaaogaina e SEAT na faʻaalia foliga fou, lea o le vaega fou pito i luma (lea na faʻaaogaina le "ea o le aiga" na faʻauluina e Tarraco) e faʻatumauina le tele o eseesega, ae o loʻo i ai pea lamepa fou ma mo -rear. te'i.

E fou le mataitusi ua fa'aaogaina e fa'ailoa ai le fa'ata'ita'iga, e pei lava o le fou o le fa'ata'ita'iga o lo'o matou fa'ata'ita'iina e ta'ua o le Xperience, fa'atasi ai ma se fa'aosofiaga sili atu.

SEAT Ateca 2021
I le faaopoopo atu i bumpers fou, o le pito i tua o le Ateca na maua ai moli fou ma se tusi fou.

O le taunuuga e, i loʻu manatu, lelei. Afai ei ai se vaega na ou manatu ai o le foliga vaaia lelei o le Ateca e avanoa mo le alualu i luma, o le pito i luma ma e tatau ona ou taʻutino atu o lenei pito i luma fou "e fetaui lelei ma oe".

pei o oe lava

I totonu, e manaʻomia tele le gauai atu e suʻe le mea ua suia. O le mea fou autu o le 10.25" fou 10.25 meafaifa'ainitaneti panel ma le fa'afouga infotainment system.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le isi mea fou o le fa'atupula'ia o uiga lelei. Ua malosi a'o le'i toe fa'aleleia, na va'aia e le fale o le Ateca le fa'aleleia atili o le lelei ona o le fa'aogaina o mea fou ma se teuteuga lanu lanu i luga o le dashboard e fa'aoga ai mea fa'apipi'i o lo'o iloa lelei.

SEAT Ateca 2021

O le lelei na iloa i luga o le Ateca na faʻatupulaia ona o le faʻaaogaina o mea fou.

E fou foi le uili. I le faaopoopo atu i le ofoina atu o se uu lelei ma se lapoʻa talafeagai, e tatau ona ou viia ana pulega, e faigofie ma faʻaogaina e faʻaoga.

Ma le mea mulimuli, ou te fia "faʻafetai" i le SEAT mo le le ofoina atu i le Ateca ni faʻatonuga o le tau e pei o Volkswagen na faia i le Tiguan. Na tumau pea le faʻatonuga faʻaletino ma o latou tulaga lelei i le matata o ergonomics e faʻaalia pe a tatou oʻo i tua o le uili.

SEAT Ateca 2021
O fa'atonuga fa'aletino o le fa'atonutonuina o le tau na tumau pea, o se fa'amanuiaga ergonomic.

I se 'au e manumalo, e le minoi

E ta'ua o se tasi o SUV pito sili ona lelei i le vaeluagalemu pe a o'o mai i amioga fa'amalosi, o le SEAT Ateca e fa'amaoni pea i nei ta'ai pe a uma ona toe fa'aleleia.

E tumau pea le sa'o o le ta'avale, tuusa'o ma feso'ota'i, e fa'avasega lelei le ta'avale ma maua ai e le seti atoa se maliega lelei i le va o le fa'amafanafanaga ma le fa'aogaina. O nei mea uma ua avea ai le Ateca ma se tasi o SUV sili ona malie e ave pe a taʻavale naʻo ia, aʻo faʻaalia pea le saogalemu i luga o le alu, ma faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a matou aveina le aiga.

SEAT Ateca 2021
E ui i le foliga faigofie, o nofoa e ofoina atu le lagolago pito i tua.

O le afi, o le 1.5 TSI penisini 150 hp ma le 250 Nm, o loʻo lagolagoina e le faʻapipiʻi lelei ma le televave DSG gearbox. E pei o se kamela, e fetuutuuna'i lelei i sitaili ta'avale eseese ma auala fa'a ta'avale.

I le "Eco" mode, e fesuiaʻi ai le ola ma le tali vave mai le faʻavave (e aunoa ma le faʻavaivai) mo le tamaoaiga sili atu, faʻatagaina averesi o 5.7 l / 100 km. I le tulaga "Masa" e taumafai (ma pulea) e toe faʻaleleia le sili o lalolagi uma e lua.

Na matou fa'ata'ita'iina le SEAT Ateca fa'afouina. Sa laitiiti se suiga, ae sa lava? 2366_5

O loʻo faʻaauau pea ona ofoina atu e le ogalaau le 510 lita le malosi.

I le "Sport" mode, lea e galue foi i luga o le taʻavale, e sili atu le mamafa, o le 1.5 TSI e amata ona tali atu ma le sili atu ma le fiafia vivacity, faitau mo lenei mea ma le gaioiga a le pusa DSG e tumau umi i se mafutaga, suia i le va o fua faatatau i. maualuga maualuga le saoasaoa o le afi, e mafai ai ona e so'a ma le faigofie.

I lenei tulaga, o le taumafaina e mafatia teisi, ae le tele, ma le averesi e tusa ma le 7-7.5 l / 100 km, o se tau e sili atu nai lo le taliaina o loʻo tatou talanoa e uiga i se SUV masani ma se afi penisini.

SEAT Ateca 2021
1.5 TSI e mafai ona faʻaleleia le taumafaina lelei ma faʻatinoga lelei.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

O le SEAT Ateca e le o se tasi o na faʻataʻitaʻiga na "manaʻo tele" mo se toe faʻaleleia. Ae ui i lea, o lona manuia ma le faʻafouina o le SEAT na faʻamataʻu i lona foliga "vaivai" ma e le tutusa ma isi faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga Sipaniolo, o le mea lea na toe faʻafouina ai.

O le i'uga o lenei fa'afouga o se fa'ata'ita'iga na fa'atumauina pea ona uiga lelei - mai le amio mata'ina i le agava'a masani - ma va'aia ai le fa'amalosia o lona ata ma fa'alelei nisi pito.

SEAT Ateca 2021

Ua fa'atupula'ia le ofo fa'atekonolosi (e ui na tu'u e le iunite fa'ata'ita'i le mea pu'eata fa'afeiloa'i i tua), ua toe fa'afouina le foliga ma, sili atu i mea uma, ua fa'aleleia atili le lelei o le va'aiga.

O nei mea uma ua avea ai SEAT Ateca ma tagata o le faaupuga e faapea "i se 'au e manumalo, e te le minoi", pe i lenei tulaga, "e te le gaoioi tele". Faʻamalosia i nisi faʻamatalaga, Ateca o loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o fuafuaga sili ona paleni i le vaega ma, e aunoa ma se masalosalo, o se filifiliga e amanaia.

Faitau atili