Vasega 1 o le a aofia ai le tele o taavale. Ua uma ona filifili le Malo pe faapefea

Anonim

O le tala fou o loʻo faʻalauteleina e Agência Lusa, faʻaalia ai o le Malo o António Costa faatoa faʻamaonia, i le Fono a Minisita i le Aso Tofi nei, se faʻaopoopoga o faʻamaufaʻailoga e pulea ai le faʻaaogaina o vasega 1 ma le 2, o lona uiga, o tau o le totogiina. i tolls.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le Pulega, o le maualuga maualuga o le pulou, fua faʻasaga i le pito i luma, mo le faʻamoemoe o le totogiina mo le Vasega 1, alu mai le 1.10 m i le taimi nei i le 1.30 m.

I le taimi lava e tasi, o le mamafa sili ona faatagaina (mamafa mamafa) e totogi ai le aofaʻi maualalo i luga o alatele a le atunuʻu ua 2300 kilokalama e aofia ai, e tusa lava po o le a le numera o nofoa.

25 de Abril alalaupapa tolls
Faatasi ai ma le tulafono o loʻo faʻatagaina nei e le Fono a Minisita, o le tele o faʻataʻitaʻiga o le a totogi naʻo le Vasega 1 tolls

Ae ui i lea, ina ia mafai ona faʻaaogaina le tau maualalo, e tatau foi i taavale ona tausisia le "EURO 6 tulaga faʻalesiosiomaga mo le faʻaaogaina o taavale".

O le tipiloma e fa'afetaui le ta'iala a le atunu'u i tulafono a Europa i le saogalemu o auala ma le fa'atumauina o le si'osi'omaga o felauaiga, fa'alauteleina le fa'atumauina o togafitiga e tu'uina atu i tagata fa'aoga auala.

Fa'atonu-tulafono fa'amaonia e le Fono a Minisita

O faaiuga e fetaui ma manaoga o le alamanuia

E tatau ona manatua o le teuteuga i le tulafono e fetuutuunai ai vasega taavale 1 ma le 2, mo le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o tau i le kilomita o le alatele, o se manaʻoga ua leva ona faʻaalia e le au gaosi taavale ma tagata faʻaulufale mai o loʻo galulue i le maketi Potukale. .

Faatasi ai ma leo sili ona faalogoina o le French PSA, e ona le Citroën, Peugeot, DS ma Opel brands, ma se falegaosimea i Mangualde. O se nofoaga lea, i le mea moni, talu ai nei na faia ai se tupe teufaafaigaluega taua, ina ia mafai ona gaosia le taavale fou malamalama pisinisi ma MPV, Citroën Berlingo, Peugeot Partner, Peugeot Rifter ma Opel Combo.

Citroen Berlingo 2018
O le Citroën Berlingo ua na'o se tasi o fa'ata'ita'iga o le a fa'apotopotoina fo'i i Mangualde ma e ono lamatia ai le totogiina o le Vasega 2 i toll i Potukale.

Ae ui i lea, talu ai o taʻavale, o lala o le faʻavae tutusa ma le igoa K9, e sili atu i le 1.10 mita le maualuga i le vaega o le axle pito i luma, na latou taufetuli ai i le totogiina o le Vasega 2 tolls. O le a, ona lapataia ai lea o le tele o sui o kamupani, o le a iu lava ina pa'u i lalo o le faʻatauga o loʻo faʻamoemoeina, ma tuʻu ai le faʻaogaina o le falegaosimea, ma mafai ai ona toe faʻaleleia le gaosiga i Sepania. Ma o le faʻaitiitia masani i le numera o galuega i Mangualde.

Faatasi ai ma le faaiuga ua faia nei e le Malo Potukale, e le gata o se tasi o manaoga o le vaega e puipuia, ae o nei galuega mai le amataga.

Faitau atili