Volvo XC40 (4x2) ua avea ma Vasega 1 i fale tol

Anonim

O le SUV aupito itiiti a le kamupani gaosi Suetena, ae tumau pea le faafitauli. Ona o lona volumetry, na faʻamaonia ai le faigata ona ausia le faʻavasegaina o se Vasega 1 i fale taʻavale - sili atu le faigata nai lo le "uso" sili atu XC60. Ma o lenei, ona, i luma o le Volvo XC40 e maualuga atu nai lo le XC60.

O le fa'avasegaina o le Vasega 2 o le a fa'alenatura ma fa'aleagaina ai galuega fa'apisinisi a le XC40 i atunu'u Potukale, e fa'atusatusa i le manuia o lo'o va'aia i isi vaega o Europa - o le fa'ata'ita'iga sili ona pupula? O le Opel Mokka, o se faʻataʻitaʻiga e toetoe lava a le o iai i Potukale, ae o se tasi o SUV / Crossover sili ona faʻatau atu i le konetineta o Europa.

Ae ina ua mavae masina o le le mautonu, Volvo Car Portugal, logoina, e ala i lona itulau Facebook, o le XC40 4 × 2 fou avea Vasega 1. O le XC40 ma le fa-uili taavale e tumau pea o le Vasega 2, ae saili Volvo Car Portugal ma Brisa e aofia ai foi. o nei fa'aliliuga i le vasega pito i lalo ole faiga tau tol.

E manaʻomia le suiga o le paradigm

O le Volvo XC40 ua na'o le fa'ata'ita'iga aupito lata mai o le le atoatoa o la tatou faiga fa'avasegaga. O le mafuaaga lea na umi ai le taunuu mai o taavale e pei o le Renault Kadjar, le Dacia Duster po o le Mazda CX-5 i lo tatou atunuu nai lo isi maketi.

I nisi tulaga na fa'amalosia ai suiga i le ta'avale ta'avale, lea e aofia ai le tu'uina i lalo, i isi na fa'amalosia ai se fa'agasologa fou o le fa'atagaga, ma fa'ateleina ai lona mamafa mamafa. Ae a mafaufau i le maketi o taavale o loʻo i ai nei, faʻapipiʻiina, faʻateleina, e ala i luga ole laiga ma SUVs, e foliga mai o tuusaunoaga ua faʻatuputeleina le masani e "faʻaogaina" taʻavale mama i le Vasega 1 i fale taʻavale.

E le o le taimi ea e suʻe ai se isi auala e faʻavasega ai taavale? E sili atu le talafeagai pe a tu'u eseese i latou i le mamafa, ona o le mamafa e foliga mai o le a'afiaga autu lea i luga o le auala e alu ai le ta'avale. E le o se uiga o se uila afi e sili atu i le 200 kilokalama le mamafa e tutusa ma le 1500 kilokalama o le taavale a le aiga, ma e tutusa le totogi ma le 2500 kilokalama SUV tele, ma e tutusa le totogi o se loli e sefulu tone lona mamafa. .

Faitau atili