New Dacia Duster o le a avea ma Vasega 1 i Potukale (mulimuli)

Anonim

E pei ona uma ona tupu i le Renault Kadjar, le igoa Farani e ona Dacia, na toe tatau ona faia suiga faʻapitoa i se tasi o ana faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le maketi i totonu. Toe tasi, ona o le tulafono i luga o le faavasegaina o taavale pasese i luga o auala tetele Potukale.

O le tagata na afaina lata mai o le tagata fou Dacia Duster , lea e pei ona folafola mai e le faailoga, o le Vasega 1 i luga o ala tetele - a itiiti mai ile fa'asologa o ta'avale uili pito i luma. O se faʻavasegaga e naʻo le mafai ona faʻafetai i suiga faʻapitoa e leʻi faʻamaonia e le Franco-Romanian brand.

Manatua i le tulaga o le Renault Kadjar, o nei suiga e aofia ai le faʻaaogaina o se faʻamalologa multilink i luga o le axle tua - mai le faʻataʻitaʻiga uma-uili - lava e siitia ai le mamafa mamafa i luga atu o le 2300 kg, e mafai ai ona faʻavasegaina o le Vasega 1. .

Dacia Duster 2018

O le faʻaaliga a le atunuʻu o le faʻataʻitaʻiga o le a faia i le masina o Iuni, o lea ua faʻamoemoeina o le faʻatauga o le Dacia Duster - lea na avea ma faʻatauga manuia i maketi uma - o le a amata i lena aso. O le ai ai iina Razão Automóvel e aumai mea uma e uiga i le "atunuu" Duster.

Le Dacia Duster fou

E ui ina faʻavae i luga o le muamua, o suiga e loloto. Faʻatulagaina sili atu maʻaʻa ma faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga i fafo, o totonu o le mea lea tatou te vaʻaia ai le tele o eseesega, ma e le gata ina sili atu foliga vaaia, ae faʻafouina foi ergonomics ma sili atu le lelei o le fausiaina.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

I le mataupu o afi, e ui lava e leʻi faʻasaʻolotoina i latou na fuafua mo lo tatou atunuu, ae o loʻo faʻaaogaina mai le augatupulaga ua mavae. I se isi faaupuga, 1.2 TCe (125 hp) i le penisini ma 1.5 dCi (90 ma/po'o le 110 hp) i le tiso, e tatau ona fa'aauau pea ona avea ma poutu o le laina.

Faitau atili