O lo'o fa'amoemoe le Malo e feutaga'i ma Brisa mo totogi

Anonim

I le taimi o le faiga o loʻo i ai nei o le faʻaaogaina o vasega i tolls ua amata ona resitalaina le tele ma le tele o tetee mai le au gaosi taavale, o le Socialist Government, taʻitaʻia e António Costa, ua filifili e faia se laʻasaga agai i le mea o loʻo fai mai ai pisinisi, lea e puipuia ai le faatulagaina o vasega totogi e tusa ai ma itu e pei o le mamafa o taavale.

O le faamoemoe foi lea, ma ina ua uma ona i ai le lipoti a le vaega galue o loo nafa ma le toe iloiloina o le mataupu o tau o totogi, o lea ua manatu ai le Malo e faagasolo le toe iloiloina o le konekarate tuuga taavale afi ma Brisa. Fa'atasi ai ma isi fa'amoemoega, ia felafolafoa'i tonu le suiga o manatu o lo'o iai nei o lo'o fa'atonutonu ai le fa'aogaina o totogifuapauina.

Tulaga mo le faʻatinoina o talosaga a le Vaega Galulue faʻalilolilo mo le 'Possible Revision of the Light Vehicle Classification System (Vasega 1 ma le 2) mo le faʻaaogaina o Toll Fees', lea ei ai le faʻamoemoega o le fetuunaiga o le pulega o loʻo i ai nei i tekinolosi ma fa'atulafonoina atina'e ile maketi o ta'avale

Aitema J o le Avega Numera 3065/2018 lomia i le Kaseti Aloaia o Mati 26, 2018
Pedro Marques Minisita mo Fuafuaga Atinae Eseese Potukale 2018
Pedro Marques, le minisita o Fuafuaga ma Atinae Eseese, o le a avea, i le itu a le Malo, le maualuga e nafa ma feutagaiga ma Brisa

Ae mo le komisi o loʻo nafa ma le toe faʻatalanoaina o totogi, o le a taʻitaʻia e Maria Ana Soares Zagallo, o le taʻitaʻi o le 'au e mataʻituina le Public-Private Partnerships (PPP), ma o le a avea ma ana misiona, e faaopoopo atu i le "mafai." toe iloiloga o le faiga o totogi, le "su'esu'eina o tulafono fa'akonekarate e feso'ota'i ma fa'aopoopoga", "isi tupe teufaafaigaluega e sili atu le latalata", "fa'afo'i mai o saofaga ua uma ona totogi e le Grantor mo galuega e le'i amataina le fa'atinoga, e le'o fa'amoemoe fo'i e amata" , ma le "su'esu'eina o avanoa e maua mai ai tupe maua mai le lelei i le va fa'akonekarate".

I le faaopoopo atu i le konekarate ma Brisa, o loʻo faʻamoemoe foi le Malo e toe faʻatalanoa konekarate a le SCUT muamua, na sainia e le Malo muamua o Pedro Passos Coelho.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

E talia e Brisa suiga ae mana'o i se taui

I le feagai ai ma faʻamoemoega a le malo, ua uma ona faʻamaonia e Brisa, i faʻamatalaga i le nusipepa o le tamaoaiga Eco, avanoa e toe iloilo ai le konekarate o loʻo faʻamalosia nei. O le umi lava, na ia faʻamamafaina ai, e mafai ona "faʻamautinoa le paleni tau tamaoaiga ma tupe" o ia.

A5 Lisbon
A5 Lisbon

A aunoa ma le faʻamaonia pe faʻafitia le i ai o soʻo se fesoʻotaʻiga i le itu a le Malo i lenei tulaga, na taʻua foi e le fofoga fetalai mo le faʻasalalauga e faapea "E i ai i Brisa le mataupu faavae e le faʻamalosia ai le taumatematega, ina ia mafai ai ona faʻasaoina tulaga mo se faiga masani o feutagaiga".

Ae ui i lea, e tatau ona manatua ua maeʻa ona faia e le Malo le taupulepulega e toe faʻatalanoaina le maliega faʻatagaina, faalua, i le taimi ua tuanaʻi talu ai nei: tasi i le 2004, ma le isi i le 2008. I le mauaina pea, fai mai le kamupani, le avanoa talafeagai o le vaega. o Brisa, lea e malamalama e faapea "o suiga i le konekarate tu'ufua e masani lava".

O le mataupu PSA

E tele mafuaaga o feeseeseaiga i le itu a kamupani gaosi taavale, o le mataupu i totogi ma le auala o loo faaaoga ai vasega eseese i taavale o lo o feoai i luga o alatele a le atunuu na toe maua mai e le vaega o taavale a le PSA. I aso nei, o loʻo taʻitaʻia e le Potukale Carlos Tavares, o loʻo i ai se iunite gaosiga i Mangualde, lea e oʻo mai ia Oketopa, o le a oʻo mai ai se augatupulaga fou o taʻavale mama.

O nei fuafuaga mo tafaoga fou, poʻo le MPV - Citroën Berlingo, Peugeot Rifter ma Opel Combo -, e tatau ona latou totogia le Vasega 2 i toll, na'o le mea e maua ai le maualuga i le axle pito i luma e sili atu i luga atu o le 1.10 m, o le tapulaa e totogi ai le Vasega 1..

O luma o le taʻavale ua faʻatuputeleina maualuga, e le gata ona o le manaʻo tele o le maketi mo SUVs, ae faʻapea foʻi ma tulaga saogalemu e fesoʻotaʻi ma faiga puipuia pe a faʻalavelave ma tagata savavali.

PSA Flail

I lena taimi, na tuuina atu ai foi e Tavares se ituaiga o ultimatum i le Malo Potukale, lapatai mai o le "PES teuga tupe i Mangualde" sa "tulaga lamatia, i le taimi masani", pe a leai se suiga na faia i vasega tau.

20 afe taʻavale e lamatia, naʻo PSA

E tusa ai ma le tala a Dinheiro Vivo, o le PSA vaega na valoia le gaosiga o le 100,000 iunite o le Citroën Berlingo fou, Peugeot Rifter ma Opel Combo faʻataʻitaʻiga, i le Mangualde plant, i le 2019.

O le luasefulu pasene o loʻo faʻamoemoeina mo le maketi Potukale, o lona uiga, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le a faʻaititia le gaosiga e le 20 afe taʻavale, ona o le faʻatauga o le a aʻafia lelei i le faiga o tau o loʻo iai nei.

Faitau atili