Leitio Ta'avale Podcast #4. Laiti coupé mai le 90s, o le fea e te filifilia?

Anonim

O le isi foi, o le matou Auto Rádio, Razão Automóvel's podcast, e fai sina ese'ese ese mai le masani ona o le Covid-19 o loʻo afaina ai Potukale ma le lalolagi - vaʻai iinei pe faʻafefea e Razão Automóvel le tali atu.

I lenei vaega #4, o la matou 'au - Diogo Teixeira, Fernando Gomes, João Tomé ma Guilherme Costa - manatua le autu laiti coupé o le 90s.

Ae o coupé na mafua ai ona tatou miti e le na o le pau lea o le autu o felafolafoaiga. Na matou talanoa e uiga i le tulaga o loʻo i ai nei i le vaega o taʻavale ma e uiga i tala fou uma na faailogaina ai le lisi o mataupu a Razão Automóvel i le vaiaso talu ai.

Leitio Ta'avale #4 Fa'atulagaga:

  • 00:00:00 - Folasaga
  • 00:02:00 - Le tali atu a le vaega o taavale i le COVID-19
  • 00:05:53 - Suʻega, faʻafouga ma mea o loʻo i totonu o le Ledger Automobile e le mafai ona e misia.
  • 00: 12: 20 - Little Coupés mai le 90. O le fea e sili ona e fiafia i ai?
  • 00:53:17 – Vasega Mulimuli
Fa'asoa i la matou nusipepa

Ua uma ona e lesitala?

Matou te mananaʻo ia avea Auto Rádio ma laulau lapotopoto o le vaega o taʻavale i Potukale. O se avanoa mo faʻamatalaga ma felafolafoaiga i luga o le mea o loʻo alu i ai tala fou, mataupu o loʻo i ai nei ma le lisi o mea tau taavale i Potukale ma le lalolagi: faʻalogo ia i matou ma lesitala.

E i ai ni au fautuaga? Auina atu i latou i: [email protected].

E le gata i le Youtube, e mafai ona e mulimuli mai ia i matou Apple Podcasts . lesitala: OU TE MANA'O E FA'AAFIA LE LEITIO AUTOTO

Pe faapea foi i le spotify:



Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili