Amata malulu. Vaaiga mata'utia? RAM 1500 TRX ma le 711 hp ile Nürburgring

Anonim

O le RAM 1500 TRX atonu o le sili ona mataʻutia le pikiina i luga o le maketi. Na fausia e fa'asaga i le Ford F-150 Raptor ma fa'aalia ai le 6.2 l supercharged V8 afi e maua ai le 711 hp o le mana ma le 880 Nm o le maualuga maualuga.

Faʻafetai i lenei mea, ma e ui lava i lona mamafa e oʻo atu i le tolu tone, e mafai ona faʻamaeʻaina le taʻavale mai le 0 i le 96 km / h (60 maila / itula) i le 4.8s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 190 km / h , se faʻatapulaʻa eletise seti. e le US brand.

Ae e ui lava i numera mataʻina, e sili atu le toʻa i luga o le auala nai lo luga o le asphalt, lea e leʻi taofia ai le British youtuber BTGale mai le faʻataʻitaʻiina o le taamilosaga sili ona faigata i le lalolagi, o le Nürburgring talatuu, i Siamani.

RAM 1500 TRX Nurburgring

Ma o le taunuuga na avea ma mea na matou faʻamoemoeina: lelei le taulimaina i luga o le saʻo, lea e lagona ai e le 711 hp ia lava, ae sili atu le maaleale i tulimanu, faʻafetai i paʻu o le auala, ma le faʻalagolago i le tino.

I le faaopoopo atu i na mea uma, o le faiga taofi o le vevela ma le asu o loʻo vaʻaia i lalo ifo o le afa o le taamilosaga Siamani, lea e faʻaalia manino ai e le o se teritori lea mo lenei "super pick-up". Ae o le mea sili o le matamata i le vitio:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili