MH5 GTR. Na faia e Manhart se BMW M5 CS e tasi ma le 788 hp

Anonim

O le BMW M5 CS o le gaosiga aupito sili lea ona malosi o le BMW ma e mafai ona va'aia o se mea o se "pese swan" mo le M5 afi mama. Ua uma ona matou taumafai i ai (e mafai ona e matamata pe toe iloilo le tala vitio o loʻo i lalo) ma sa fiafia i mea o loʻo ofoina mai, ae ona o loʻo i ai pea se tasi e manaʻo atili, o Manhart na faʻateleina ai oe ... popole!

E taʻua o le MH5 GTR, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo matou faʻaali atu ia te oe iinei e faʻavae i luga o le BMW M5 CS fou, ae faʻafeagai ma le mea e toetoe lava a tupu i taimi uma, e le ofoina atu o se pusa faʻalogo ae o se faʻataʻitaʻiga tasi.

I se isi faaupuga, o le a faʻatau atu e le tagata sauniuni Siamani naʻo le tasi le iunite o le MH5 GTR, lea na leiloa faʻamatalaga auro o le gaosiga o le gaosiga ma faʻaaogaina se ata ma le lanu uliuli.

https://youtu.be/okK77Z-6TUs

I le faaopoopo atu i le vali lanu moana lanu moana ma ata Manhart i le lanu efuefu, o lenei MH5 GTR e tulaga ese foi mo le faʻapogisaina o le pito i luma o le faʻavaa ma le 21" uili vali uliuli.

Manhattan MH5 GTR

Ae afai e sili atu le malosi o le ata i fafo, o totonu na suia laitiiti pe leai foi. I le ala, na o le pau lava le eseesega na mafai ona matou iloa o le logo Manhart i le ogatotonu tonu o le uili i Alcantara.

Manhart MH5 GTR I totonu 3

Sili atu le mana, ioe!

I le tulaga masani, o le BMW M5 CS o loʻo i ai se masini V8 twin-turbo 4.4-lita e maua ai le 635 hp ma le 750 Nm o le maualuga maualuga, o fuainumera e sili atu ona malosi le gaosiga o le BMW.

Ae na mafai e le au inisinia Manhart ona aveese mai le sili atu le malosi mai lenei poloka e valu-silinder, lea, faafetai i se iunite fou e pulea afi ma se mea fou o le carbon fiber intake, ua maua nei le 788 hp ma le 935 Nm.

Manhart MH5 GTR V8 Inisinia

I le faʻaopoopoga i lenei mea, o le tagata taʻutaʻua Siamani sauniuni na faʻapipiʻiina foi le MH5 GTR ma se seti fou o vaipuna e mafai ona fetuutuunai mai le KW, mo se amio faʻamalosi sili atu.

E le faʻaalia e Manhart le tau o lenei MH5 GTR, ae ona o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese lea i le lalolagi, e le faigata ona mateina o le a le taugofie, aemaise lava le manatu o le BMW M5 CS e amata ile 225 000 euros i totonu ole atunuʻu. maketi.

Manhattan MH5 GTR pito i luma

Faitau atili