Ferrari 355 Challenge, lea sa umia e Jay Kay, e fa'atau atu, ae le gata i tuuga

Anonim

Afai ei ai se tasi i le pisinisi musika e le o se mea lilo lona naunau i taavale, o Jay Kay o Jamiroquai. O le faamaoniga o lea tulaga o taavale eseese ua uma ona avea ma vaega o lana aoina, e aofia ai le Ferrari 355 Lu'i matou te tautala atu ai ia te outou i le asō.

I le taimi nei o loʻo suʻeina se tagata fou i se faʻatautuʻi faʻalauiloa e le "Collecting Cars" platform, o lenei 355 Challenge na fanau mai ma le faʻamoemoe e tasi: tauvaga. Faamoemoe mo le faailoga tasi-igoa ipu na faatuina e Ferrari i le 1993 mo le 348 ma i le taimi nei "tatala" i le 355 i le 1995, o lenei Ferrari 355 Challenge "e taʻusalaina" faatasi ai ma le i ai o elemene eseese.

Faʻapipiʻiina i le 3.5 V8 o le ea o le 380 hp ma le 363 Nm faʻapipiʻi i se pusa taʻavale tusi ma ono fua, o le 355 Challenge e iai foʻi se moli mama, o se apaʻau tua ma toe faʻaleleia le faʻamalolo, o se paʻu mama ma e oʻo lava i taofi Brembo 14 "faʻaaogaina e le Ferrari. F40.

Ferrari 355 Lu'i

I totonu, o loʻo i ai se fale taʻavale, se 'aiga, faʻamau e suitulaga i fusipaʻu masani ma e oʻo lava i se uili Momo. I lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ina ia faʻasaoina le mamafa, na aveese foʻi lamepa e mafai ona faʻaaogaina.

"Jack o galuega uma"

E ui lava, e pei ona taʻua e le faʻasalalauga, na faʻaaogaina i le tele o mea na tutupu (Pirelli Ferrari Formula Classic, Pirelli Ferrari Open ma le AMOC Intermarque Championship), o le "ola" o lenei Ferrari 355 Challenge e leʻi faʻaaluina naʻo luga o ala.

E foliga mai, ina ua umia e Jay Kay, o lenei 355 Challenge na faʻaaogaina e fai ma "taʻavale kamera" i le pueina o nisi o vitio musika a Jamiroquai (na faʻaaogaina e puʻeina ai le vitiō lauiloa "Cosmic Girl"?).

Ina ua uma le musika Peretania, o le taavale na umia e avetaavale, tusiata ma e oo lava i le peresitene o le British Ferrari Owners Club.

Ferrari 355 Lu'i

Mulimuli na tu'uina atu i le MOT (British inspection) i le 2006, o lenei Ferrari e le'o natia na (lelei) fa'aoga. Faatasi ai ma le 16 414 maila (26 416 km), o loʻo i ai "faʻailoga taua" e pei o ni maosiosia e mafua mai i maʻa o loʻo vaʻaia i luga o le ala ma e oʻo lava i se faʻata na toe faʻaleleia e faʻaaoga ai ... lipine pulumu.

E ui lava i "ofu tauva", e mafai ona liua lenei Ferrari 355 Challenge mo le faʻaogaina i luga o auala lautele e aunoa ma se faigata tele. Ae mo le tau o lenei iunite, mo le taimi nei, o le tau maualuga o loʻo faʻatulagaina i le 75 afe pauna (lata i le 88 afe euros).

Faitau atili