Tesla Model S Plaid ma le 1020 hp ua iai le aso e taunuu ai

Anonim

I ni nai aso talu ona faʻaalia, i luga o lana tala Twitter, o Tesla o le a faʻatulagaina se mea faʻapitoa mo le tuʻuina atu o le Model S Plaid muamua i le aso 3 o Iuni, na liliu atu ai Elon Musk i lenei fesoʻotaʻiga lautele e fai mai a uma, o lenei faʻataʻitaʻiga "e manaʻomia. o le isi vaiaso o fetuunaiga”.

I le faaopoopo atu i le faʻamaonia o lenei faʻatuai, o le Tesla's executive director ma "technoking" ua uma ona faʻasalalau se aso fou mo lenei mea na tupu, lea o le a faʻasalalau tuusao mai le fale gaosimea i Fremont, Kalefonia (USA), ia Iuni 10th.

Ua leva ona faatali, Plaid o le a avea ma uluai lomiga o le Model S fou e oʻo atu i tagata faʻatau. Mulimuli ane, e lua isi fesuiaiga o le faʻataʻitaʻiga o le a mulimuli mai, Long Range ma Plaid +.

Tesla Model S
Ua fa'ata'atia nei le pupuni tutotonu.

I le faʻaopoopoga i le faʻalauiloaina o totonu fou, lea e faʻaalia ai le mata fou ma le uili e aunoa ma le pito i luga (e mafai ona avea ma se filifiliga), o le Model S Plaid o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o le American brand e faʻaogaina ai le 4680 sela, lea latou te folafola se maualuga maualuga.

E le gata i lea, o le Model S Plaid o loʻo faʻaalia o ia lava o le taʻavale faʻasologa sili ona vave i le lalolagi, ona e naʻo le 2.1s i le 0 i le 100 km / h faʻamalositino faʻavavevave. O lenei numera e pa'ū i lalo ifo o le 2s pe a fa'avave mai le 0 i le 96 km/h (60 mph).

Tesla Model S
I fafo, o le taulaiga a Tesla i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le aerodynamic.

Faʻatasi ai ma le tutoʻatasi o le 628 km, o le Tesla Model S Plaid faʻasalalau le tutusa ma le 1020 hp o le mana, o se numera o le a tupu i se sili atu le manaia o le 1100 hp i le Plaid + version, lea e na o le 2022 e oʻo mai ai.

Ole Tesla Model S Plaid e iai tau e amata ile 120 990 euros i lo tatou atunuʻu.

Faitau atili