Ua aloaia. Ole taimi nei ole Tesla e "tautala" Potukale

Anonim

Faʻavae i luga o le faʻavae e tatau ona faʻaleleia ana faʻataʻitaʻiga i le aluga o taimi, ua toe faia e Tesla se isi faʻafouga i luga o le ea ma o lenei mea o loʻo i ai se "tofo faʻapitoa".

Pe afai e oʻo mai i le taimi nei o le gagana Potukale e le o se vaega o le lisi o gagana e mafai e tagata e ona Tesla faʻataʻitaʻiga ona filifilia, faatasi ai ma lenei faʻafouga ua suia.

Mai le taimi nei, e mafai e tagata e ona Tesla Model 3, Model S ma Model X ona filifili le gagana Camões e avea ma gagana aloaia o menus eseese o latou taavale.

Tesla infotainment system
Fa'afetai i lenei fa'afouga, o nei menus uma o le a mafai nei ona faitau i le gagana Potukale.

I le faaopoopo atu i le gagana Potukale, o lenei faʻafouga na aumaia ai foʻi faʻaleleia atili i tulaga o le mea pueata liliu ma le Dashcam Viewer.

Se taumafaiga fa'aleleia faifaipea

E pei ona uma ona matou taʻuina atu ia te oe, e ala i luga o le ea faʻafouga, e taumafai Tesla e faʻatino lana faiga faʻavae o le faʻaleleia atili o ana faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe ua uma ona faʻatau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Naʻo le tuʻuina atu ia te oe o se manatu, talu ai na faʻalauiloaina i le tausaga talu ai i Europa, o le Faʻataʻitaʻiga 3 ua uma ona avea ma autu o se faasologa o faʻaleleia na oʻo atu foi i le Model S ma le Model X.

O nei mea e aofia ai le faʻateleina o le Faʻataʻitaʻiga 3 o le saoasaoa maualuga mai le 250 i le 261 km / h, Sentry Mode ma Dog Mode, le Caraoke app, taaloga fou i luga o le Tesla Arcade system poʻo le faʻatautaia i le Autopilot mode.

Faitau atili