E te iloa pe aisea na suia ai e lenei afi BMW M3 (E93) lona V8?

Anonim

Ina ua mavae sina taimi talu ai sa matou talanoa atu ia te oe e uiga i se BMW M3 (E46) na faʻaalia ai le lauiloa 2JZ-GTE mai Supra, o le asō matou te aumaia se isi M3 na faʻaumatia lona "loto Siamani".

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o le E93 tupulaga, ma ina ua malepe lona V8 ma le 4.0 l ma le 420 hp (le S65), na suia i se isi V8, ae faʻatasi ai ma Italia.

O le filifilia o le F136, ua lauiloa o le Ferrari-Maserati engine, ma faʻaaogaina e faʻataʻitaʻiga e pei o le Maserati Coupe ma Spyder poʻo le Ferrari 430 Scuderia ma le 458 Speciale.

BMW M3 Ferrari afi

Ose poloketi o lo'o fausia

E tusa ai ma le vitio, o lenei afi faapitoa e tuʻuina atu le 300 hp (malosi i uili). O se tau maualalo ifo nai lo le uluai afi afi o le M3 (E93) ma e itiiti ifo nai lo le mea e mafai ona tuʻuina atu (e oʻo lava i le faʻaitiitia o le malosi na tuʻuina atu ai le 390 hp), ae o loʻo i ai se mafuaaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le pule, e mafua ona o le mea moni e manaʻomia pea e le afi ni fetuunaiga (e pei o le galuega atoa) ma, i le taimi nei, o loʻo faʻapipiʻiina i se faiga e faʻamautinoa atili ai le faʻatuatuaina i le fesuiaiga o (ni) mana .

I le agai i luma, o le e ona le mea e foliga mai e na o le Ferrari-powered BMW M3 (E93) i le lalolagi ua fuafua e faʻapipiʻi lua turbos.

Se vaaiga e fetaui

E pei o le i ai o se afi Ferrari e le lava, o lenei BMW M3 (E93) sa valiina foi i se paolo o le lanu efuefu na faʻaaogaina e Porsche.

I le faaopoopo atu i lenei mea, na ia mauaina se pusa tino mai Pandem, uili fou ma vaʻaia le taualuga toe faʻafeiloaʻi faʻatasi ina ia liua lenei M3 i se coupé mo le lelei.

Ma le mea mulimuli, i totonu, o le mea autu autu e oʻo lava i le taʻavale ua tipi i le pito i luga, faʻamanatuina le uili faʻaaogaina e le KITT lauiloa mai le faasologa "The Punisher".

Faitau atili